Dr.Steinberger Bio Savanyúkáposztalé 750 ml

Dr.Steinberger Bio Savanyúkáposztalé 750 ml

Raktáron

Biológiai termesztésű kalóriaszegény fehérkáposztából készül, így fogyasztása szénhidrátszegény étrendnél is megengedett. Kedvezően hat a bélflórára, kíméletesen elősegíti az emésztést. Fogyókúrához, méregtelenítéshez, lékúrához is ajánlott.

1 981 Ft
egységár: 2,64 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4004192000288
Márka:Dr.Steinberger
Kiszerelés:750 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Steinberger Bio Savanyúkáposztalé 750 ml Részletes leírás

Ropogós, a legjobb termőterületekről származó bio fehérképásztából készül tejsavas erjesztéssel ez az enyhe savanyúkáposztalé.
Alacsony cukortartalma révén különösen alkalmas szénhidrátszegény étrendhez.

Az egyik legértékesebb zöldségfélénket, a káposztát táplálkozásukból a legtöbben méltatlanul hanyagolják, pedig a savanyú káposzta számtalan jótékony hatással rendelkezik.
Az anyagcsere számára létfontosságú alkotóelemeket tartalmaz. Erjedésekor jótékony hatású, savtermelő baktériumok szaporodnak el, melyek gátolják a káros mikrobák elszaporodását és kedvező hatással vannak a bélflórára.
A savanyodásnak köszönhetően a káposzta megőrzi magas C-vitamin tartalmát. Ugyanakkor a savanyúkáposzta ízesítéséhez felhasznált fűszerek, mint a babérlevél, kapor, bors, mustármag, torma, köménymag szintén gyógynövények, amelyek pozitív hatással vannak az emésztőszervi- és a légúti betegségekre.
A C-vitaminon kívül A- és B-vitaminban is gazdag, de kálium, kén, vas, klór, nátrium, foszfor, kalcium és jód is megtalálható benne.

További jótékony hatásai
Helyreállítja a bélflórát, szabályozza a vércukorszintet, tisztítja a beleket (különösen a vastagbelet), feloldja a szervezetben a mérgeket, segíti a máj működését, fogyasztása segíthet a daganatos betegségek kezelésében illetve azok kialakulásának csökkentésében, csökkenti a magas koleszterinszintet.
Nem utolsó sorban - mivel rendkívül kalóriaszegény-, fogyókúrázók is bátran fogyaszthatják, ugyanis segítségével gyorsabban megszabadulhatnak a fölösleges kilóktól.

Figyelmeztetés:
Használat előtt felrázandó! A felbontott üveg lezárva és hűtve 5 napig tárolható.
Az üveg alján található üledék, esetleges zavarosság a gyümölcsök, ill. zöldségek értékét megőrző előállítás velejárója.

Tápérték 100 ml termékben:
Energia: 50 kJ (12 kcal)
Fehérje: 0,7 g
Szénhidrát: 1,5 g
ebből cukor: 1,5 g (zöldségből származó)
Zsír: 0,05 g
ebből telített zsírsav: < 0,02 g
Élelmi rost: 0,2 g
Nátrium: < 0,3 g

Összetevők:
bio savanyúkáposztalé (bio fejeskáposzta), tengeri só

Fogyasztási javaslat:
Napi 1-1,5 dl étkezés előtt. 1 üveg 5-7 napra elegendő

Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.


Dr.Steinberger Bio Savanyúkáposztalé 750 ml Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton
Méret:280x70x70

Dr.Steinberger Bio Savanyúkáposztalé 750 ml Kulcsszó

steinberger,savanyúkáposztalé,bio gyümöcslé,bio zöldséglé,bio savanyúkáposztalé,tejsav

Dr.Steinberger Bio Savanyúkáposztalé 750 ml Összetevők

Bio savanyúkáposztalé (bio fejeskáposzta, tengeri só).

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Kiss Katalin2020. 02. 06.

  Minőségi és egészséges!

Kiss Katalin2019. 10. 10.

  Minőségi, egészséges.

Anonim Felhasználó2017. 04. 14.

  Nincs

Anonim Felhasználó2016. 03. 04.

  IMÁDOM!! :)