AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Almacabio ÖKO Oxigénes folttisztító

Márka: Almacabio
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 1000 g
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
8018229131018
Aktuális ár:
3 790 Ft
Egységár:
3,79 Ft / g
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Almacabio környezetkímélő oxigénes folttisztító.
Mosógépben és mosogatógépben is használható.
Természetes, csak növényi alapanyagokból származó, könnyen és gyorsan, biológia úton lebomló felületaktív anyagokat tartalmazó öko tisztítószer.

A termék használati értéke ugyanolyan vagy jobb, mint a hozzá hasonló nem öko tisztítószereké. A csomagolása újrahasznosított anyagokból készül.

Kiválóan alkalmas még a legmakacsabb foltok eltávolítására is.

Felhasználási javaslat: tegyen egy kávéskanálnyi mennyiséget a mosógép megfelelő adagoló tartályába, vagy szórja közvetlenül a dobba, mosogatógépnél pedig szórja közvetlenül a gépbe. Ruhák tisztításakor kérjük, vegye figyelembe a ruhadarabon feltűntetett kezelési útmutató előírásait. Gyapjú és lenvászon tisztítására nem alkalmas. Hideg vízben való mosáskor használjon kevesebb mennyiséget.

Összetevők: Nem tartalmaz foszfort, optikai fehérítőt és állati eredetű összetevőket.
Figyelmeztetés
Rendkívül óvatosan nyissa ki a csomagolást és kezelje a terméket. Védőkesztyű használata ajánlott. Kerülje a bőrrel és szemmel való érintkezést. Szemizgató hatású. Szembe kerüléskor azonnal bő vízzel ki kell mosni és szemorvoshoz kell fordulni. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg neki a csomagolást. Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. A csomagolást mindig gondosan visszazárva, száraz, hűvös helyen tárolandó. Éghető anyagoktól távol tartandó.