Manuka Health MGO 100+ (10+) Manuka méz 250 g

Raktáron

Manuka méz , amely HATÉKONY és MEGBÍZHATÓ antibakteriális hatást fejt ki aktív összetevőjének, az étkezési metilglioxálnak köszönhetően. .

12 783 Ft
egységár: 51,13 Ft / g
Kosárba
EAN kód:9421023620036
Márka:Manuka Health
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Manuka Health MGO 100+ (10+) Manuka méz 250 g Részletes leírás

A Manuka mézet a kizárólag Új-Zélandon megtalálható növényből, a Leptospermum scopariumból gyűjtik. A fehér, nektárral teli virág tavaszi pompájában vonzza magához a méheket erős, aromás illatával. Ebből a nektárból készül a sötét színű, krémes méz
Az MGO100 Manuka méz 100 %-ig természetes táplálék , amely HATÉKONY és MEGBÍZHATÓ antibakteriális hatást fejt ki aktív összetevőjének, az étkezési metilglioxálnak köszönhetően. A vegyület természetes alkotóeleme a manuka növény nektárjának. 
A 100+ Manuka Méz bevizsgáltan és igazoltan legalább 100mg/kg étkezési metilglioxált tartalmaz, egy olyan antibakteriális hatású természetes összetevőt, amelyet jelentős mennyiségben csak egyes, új-zélandi megműveletlen manuka ültetvényekről származó manuka méz termékekben mutattak ki. A metilglioxált mint a manuka méz egyedülálló hatóanyagát a drezdai egyetemen azonosították először. Az itt végzett kutatások által kimutatott legalább 100mg/kg koncentrációjú étkezési metilglioxálra van szükség a kívánt hatások kiváltásához. Az MGO Manuka Honey a Manuka Health New Zealand Ltd. védjegye.
Egészségügyi alkalmazás: emésztőrendszeri panaszokra, sebkezelésre, a szervezet téli védelmére, szájápolásra, általános közérzetre.

Használati utasítás: naponta háromszor fogyasszon 1 teáskanálnyi (5g) mézet 30 perccel étkezés előtt! A mézbevitel szükség esetén növelhető.

Már Magyarországon is egyre többen hallottak arról a kizárólag Új-Zéland természetes, jórészt megműveleltlen tájain fellelhető növényről, a manukáról, amely egy egészen kivételes mézfajtának, a manuka méznek a forrása. A "világ másik végéről" azonban eddig leginkább csak a híre érkezett el ennek a "csodaszernek", azok ugyanis, akik valamilyen módon kapcsolatba kerültek vele, esküsznek gyógyító erejére.

A baktériumok ellen

Akik viszont ismerik, tudják, hogy a manuka méz nem csodaszer. Egyrészt mint minden mézfajta, a manuka is egyesíti magában azokat a hatásokat, amelyeket az emberiség évezredek óta ismer és használ, és amelyek éppen ezért nem szorulnak különösebb bizonyításra. Másrészt viszont a természet egy csipetnyi titokkal áldotta meg, hogy kiemelje a más növényekből összegyűjtött mézek köréből. Ez a titok pedig az összetevői között egyedülálló mennyiségben megtalálható vegyület, a metilglioxál, amely felelős a különleges antibakteriális hatásfokért. Ezt a hatásfokot pedig egyetlen más, a Földön eddig megismert, természetes állapotában megtalálható anyagban sem mutatták ki. Ez teszi a manuka mézet világszerte annyira kedveltté, hogy milliók áldoznak rá nem kevés pénzt és fáradtságot, hogy felkutassák kedvenc termékeiket.

A manuka mézet azonban nemcsak a közvetlen fogyasztók fedezték fel önmaguk számára. Számos gyógyászati terméket gyártó cég alkalmazza Európában is, elsősorban a fertőzött sebek kezelésére való méz alapú kötszerek előállítására.

Manuka Health MGO 100+ (10+) Manuka méz 250 g Terméktulajdonságok

Összetevők: 
Tudnivalók: 
Különleges tulajdonságok: 

Manuka Health MGO 100+ (10+) Manuka méz 250 g Figyelmeztetés

Nyilatkozat: Minden állítást, amelyet a Manuka Health termékeiről olvashatnak, tudományos, laboratóriumi vagy klinikai kutatások támasztanak alá. Ugyanakkor nem kívánunk felülbírálni egyetlen orvosi véleményt, utasítást sem. Az információk nem használhat

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 03. 16.

  jó az íze egyéb tulajdonságot nem tapasztaltam

  nagyon drága

Pelyváné Kádár Aranka2015. 05. 13.

  Mindenkinek ajánlom terhességem óta használom. Nem voltam beteg! Most már a babánk is kap belőle no meg apa!