Manuka Health MGO550+ (25+) Manuka méz 250g
Manuka Health MGO550+ (25+) Manuka méz 250g - 1.
Manuka Health MGO550+ (25+) Manuka méz 250g - 2.

Manuka Health MGO550+ (25+) Manuka méz 250g

Raktáron

Manuka méz , amely HATÉKONY és MEGBÍZHATÓ antibakteriális hatást fejt ki aktív összetevőjének, az étkezési metilglioxálnak köszönhetően. .

41 017 Ft
egységár: 164,07 Ft / g
Kosárba
EAN kód:9421023629015
Márka:Manuka Health
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Manuka Health MGO550+ (25+) Manuka méz 250g Részletes leírás

A Manuka mézet a kizárólag Új-Zélandon megtalálható növényből, a Leptospermum scopariumból gyűjtik. A fehér, nektárral teli virág tavaszi pompájában vonzza magához a méheket erős, aromás illatával. Ebből a nektárból készül a sötét színű, krémes méz
A metilglioxált mint a manuka méz egyedülálló hatóanyagát a drezdai egyetemen azonosították először. Az itt végzett kutatások által kimutatott legalább 100mg/kg koncentrációjú étkezési metilglioxálra van szükség a kívánt hatások kiváltásához. Az MGO Manuka Honey a Manuka Health New Zealand Ltd. védjegye.
Egészségügyi alkalmazás: emésztőrendszeri panaszokra, a szervezet téli védelmére, szájápolásra, általános közérzetre.
Minden Manuka Health MGO 550+ Manuka méz terméket bevizsgált a drezdai egyetem laboratóriuma, és igazolta, hogy azok legalább 550 mg/kg étkezési metilglioxált tartalmaznak, azt az összetevőt, amely a manuka méz antibakteriális hatásáért felelős.
Használati utasítás: naponta háromszor fogyasszon 1 teáskanálnyi (5g) mézet 30 perccel étkezés előtt! A mézbevitel szükség esetén növelhető.

Már Magyarországon is egyre többen hallottak arról a kizárólag Új-Zéland természetes, jórészt megműveleltlen tájain fellelhető növényről, a manukáról, amely egy egészen kivételes mézfajtának, a manuka méznek a forrása. A "világ másik végéről" azonban eddig leginkább csak a híre érkezett el ennek a "csodaszernek", azok ugyanis, akik valamilyen módon kapcsolatba kerültek vele, esküsznek gyógyító erejére.

A baktériumok ellen

Akik viszont ismerik, tudják, hogy a manuka méz nem csodaszer. Egyrészt mint minden mézfajta, a manuka is egyesíti magában azokat a hatásokat, amelyeket az emberiség évezredek óta ismer és használ, és amelyek éppen ezért nem szorulnak különösebb bizonyításra. Másrészt viszont a természet egy csipetnyi titokkal áldotta meg, hogy kiemelje a más növényekből összegyűjtött mézek köréből. Ez a titok pedig az összetevői között egyedülálló mennyiségben megtalálható vegyület, a metilglioxál, amely felelős a különleges antibakteriális hatásfokért. Ezt a hatásfokot pedig egyetlen más, a Földön eddig megismert, természetes állapotában megtalálható anyagban sem mutatták ki. Ez teszi a manuka mézet világszerte annyira kedveltté, hogy milliók áldoznak rá nem kevés pénzt és fáradtságot, hogy felkutassák kedvenc termékeiket.

A manuka mézet azonban nemcsak a közvetlen fogyasztók fedezték fel önmaguk számára. Számos gyógyászati terméket gyártó cég alkalmazza Európában is, elsősorban a fertőzött sebek kezelésére való méz alapú kötszerek előállítására.
Termék Metilglioxál mg/kg
MGO 100 Manuka
100 mg/kg
MGO 250 Manuka
250 mg/kg
MGO 400 Manuka
400 mg/kg
MGO 550 Manuka
550 mg/kg

Az MGO tanúsítvány pontos és megbízható összehasonlítást kínál a manuka méz és egyéb mézfajták, illetve egyéb élelmiszerek antibakteriális hatása tekintetében.

Termék Metilglioxál mg/kg
manuka méz 20-800+
egyéb mézfajták 0-10
egyéb élelmiszerek 0-50

Manuka Health MGO550+ (25+) Manuka méz 250g Terméktulajdonságok

Összetevők: 
Tudnivalók: 
Különleges tulajdonságok: 

Manuka Health MGO550+ (25+) Manuka méz 250g Kulcsszó

manuka health mgo 550 manuka méz, manuka méz, manuka méz ár

Manuka Health MGO550+ (25+) Manuka méz 250g Figyelmeztetés

Nyilatkozat: Minden állítást, amelyet a Manuka Health termékeiről olvashatnak, tudományos, laboratóriumi vagy klinikai kutatások támasztanak alá. Ugyanakkor nem kívánunk felülbírálni egyetlen orvosi véleményt, utasítást sem. Az információk nem használhat

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Gombkötő Jolán2015. 06. 26.

  Jelen pillanatban az idő rövidsége miatt (nem régi rendelés) nincs tapasztalat.Megjelenési formája illata és íze kiváló.Kellemesen krémes,íze finom.Minden idegen íztől szagtól mentes.Leírtak az ismertetőben figyelemre méltóak,és remélem meg is tapasztalom őket!Fent leírtakat figyelembe véve kiváló pontot adnék. Hatására csak későbbiekben tudok nyilatkozni.