Pro/polisz propolisz kids tinktúra 30 ml

Raktáron

Folyadékban-vízben-oldódó ízesített alkohomentes propolisz tinktúra. Alkohol mentes, vízben oldódó, ízesített propolisz kivonat Összetevők:Macrogol 400, nyers propolisz, tisztított víz, poliszorbát-20, poliszorbát-80 , taumatin, eper aroma.

2 583 Ft
egységár: 86,12 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999860370116
Márka:Pro/polisz
Kiszerelés:30 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pro/polisz propolisz kids tinktúra 30 ml Részletes leírás

Folyadékban-vízben-oldódó ízesített alkohomentes propolisz tinktúra. Alkohol mentes, vízben oldódó, ízesített propolisz kivonat



Összetevők:Macrogol 400,  nyers propolisz,  tisztított víz, poliszorbát-20,poliszorbát-80 ,taumatin, eper aroma. A kivonat minimum 25mg/g összesen  flavonoidot tartalmaz.



Adagolás: Gyermekeknél-10kg test súlyra 1 pipettányi kivonat, felnőtteknél napi 2-3x-1pipettányi kivonat folyadékban elkeverve fogyasztható.XNRV%:A felnőttek számára javasolt napi beviteli referencia érték nincs meghatározva.



Figyelem: A javasolt napi adagot ne lépjük túl! A termék szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott,változatos étrendet és az egészséges életmódot! Virágporra allergiások és vese betegeknek nem javasolt! A propolisz hozzájárul a felső légutak egészségses állapotához és segít növelni a szervezet antioxidativ kapacitását. A propoliszban lévő flavonoidok hozzájárulnak a szervek és szövetek mikrobiális egyensúlyához(EFSA 1244)



Tárolás:száraz,hűvös,fényvédett helyen! Gyermekek elől elzárva tartandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.