Pasuchaca Vibe kapszula

Pasuchaca Vibe kapszula

Raktáron

Új lehetőség a cukorbetegség kiegészítő kezelésére.

9 269 Ft
egységár: 92,69 Ft / db
Kosárba
EAN kód:7757310000994
Márka:Vibe
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pasuchaca Vibe kapszula Részletes leírás

E recept nélkül kapható gyógyhatású szer optimális hatása érdekében azonban, elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása.
Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.

Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása?

Cukorbetegségre való hajlam esetén a megfelelő étrenddel és fizikai aktivitással elérhető egyensúlyi állapot támogatására.

Mikor nem ajánlott a készítmény alkalmazása?
Ne alkalmazza beszűkült veseműködés, illetve ha megállapított májenzim eltérése, vagy májbetegsége van, valamint ha az alkotórészek bármelyikére egyéni túlérzékenység fennáll.

Mit kell tudni az alkalmazás előtt?

A készítmény cukorbetegeknél történő alkalmazására vonatkozó megbízható adat nem áll rendelkezésre, ezért általános óvatosságból cukorbetegek részére a termék használata nem javasolt.
Cukorbetegségre való hajlam esetén is csak időnkénti vércukorszint ellenőrzés mellett javasolt.

Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek?

A készítmény gyermekeknek nem adható.

Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel együtt?

Más gyógyszerekkel történő együtt adásra vonatkozó adat nem áll rendelkezésre. Óvatosságból azonban a készítmény vércukorszintet csökkentő gyógyszerekkel való egyidejű alkalmazása nem javasolt.

Mit kell megfontolni várandósság és szoptatás ideje alatt?

Ezen élethelyzetekben nem alkalmazható.

Hogyan és milyen adagolásban ajánlott a készítmény alkalmazása?
A hatóanyag/segédanyag iránti esetleges érzékenység kizárására az alkalmazást napi 1 tablettával javasolt kezdeni, majd ezt követően, naponta 2-3x1 tabletta ajánlott 2-3 hónapon keresztül. Egy hónap szünet után a kúra megismételhető.

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény?

Az adagolási javaslat betartása esetén, az esetleges egyéni túlérzékenységen kívül, nem kívánt hatást nem tapasztaltak. Külföldi adatok szerint, emberen végzett vizsgálat során egyes májenzimek nem kóros mértékű emelkedését tapasztalták, ezért a kúra befejezése után ilyen jellegű vizsgálatok elvégzése javasolt.

Mire kell még ügyelni a készítmény alkalmazása során?
A készítményt gyermekek elől el kell zárni.
Ha szedése közben indokolatlan látászavart, verejtékezést, remegést tapasztal, függessze fel a készítmény alkalmazását.

Mennyi ideig alkalmazható a készítmény?
Kúraszerűen 2-3 hónapig szedhető folyamatosan, egy hónap szünet beiktatásával a kúra folytatható, időnkénti vércukorszint ellenőrzés mellett.

Hogyan kell tárolni a készítményt?
Legfeljebb 25 C°-on.
Nyilvántartási szám: OGYI-941/2005


A cukorbetegség
az egész világon sajnos népbetegség. Európában a népesség 5-5,5%-a érintett és az előfordulás növekvő gyakoriságú, a szakemberek 2O3O-ra az esetek számának megduplázásával számolnak. A cukorbetegség szövődményei súlyosak, legfőképp az érrendszert károsítják, amelynek következményei jól ismertek.

Ismertek olyan gyógynövény eredetű alkotóelemek, amelyek az inzulin-hatás erősítésén keresztül, vagy a közbülső anyagcsere folyamatokba avatkozva segítik a fenti tényezők hatásának érvényesülését. Ilyen új lehetőség a Geránium dielsianumot tartalmazó perui gyógyhatású készítmény, amely a cukorbetegségre való hajlam esetén támogatja a cukorháztartás egyensúlyi állapotát.
Az Országos Gyógyszerészeti Intézet megállapította, hogy a készítmény hatását farmakológiai és inka népgyógyászati adatok igazolják. A terápia eredményességi és óvatossági szempontjai szerint is indokolt az időnkénti vércukor ellenőrzés, hiszen ezen növényi hatóanyag a humán vizsgálatok szerint fokozza a sejtek inzulin érzékenységét, növeli a perifériális cukor felhasználást az izmokban, amely megerősíti a fizikai aktivitás fontosságát is.

A csökkent glükoz toleranciájú személyeknél az "életmód kezelés" sikerrel is járhat és az így elérhető egyensúlyi állapotot is nagymértékben segíti a Pasuchaca perui készítmény.

Mivel a cukorbetegség komplex anyagcsere betegség is, jelentős összefüggés van a vér koleszterin és lipid szintjével is. A magasabb vérzsír értékkel rendelkezők szintén hajlamosak lehetnek cukorbetegség kialakulására, így kedvező az a megfigyelés, hogy a Geranium dielsianum (Pasuchaca) gyógynövény tartalmú készítmény ezen vérzsír értékeket is csökkentette.



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 11. 07.

  Egy ideig nem jutottunk hozzá, és újra kigró vércukorértékeket mértünk. Korábban egy kúra után megszűntek a magas vércukorértékek - (mindezt úgy, hogy az orvos által írt gyógyszert előírás szerint alkalmazzuk).

  Nem találtunk kivetnivalót.