Interherb Vital Sólyomszem Feketeáfonya kivonat kapszula

Interherb Vital Sólyomszem Feketeáfonya kivonat kapszula

Nincs raktáron

A fekete áfonya termés teájával és kivonatával végzett számos klinikai vizsgálat bizonyítja, hogy: javítja a látást és a retina érzékenységét.  A fekete áfonya gyógyhatását a mirtillinnek (más nevén antocián) köszönheti, amely egyben kitűnő antioxidatív hatású.

Kosárba
EAN kód:5999542641527
Kiszerelés:30 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Interherb Vital Sólyomszem Feketeáfonya kivonat kapszula Részletes leírás

Interherb Vital Sólyomszem Feketeáfonya kivonat kapszula

A fekete áfonya termése a látás és számos szembetegség kiemelkedő gyógynövénye. A feke­te áfonya különösen az ideghártyát, azaz a szem fényérzékeny részét segíti alkalmazkodni. Sokszor használták farkasvakság megszüntetésére vagy erős fény okozta látászavar ellen. A hajszálereket, azaz kapillárisokat erősítő tulajdonsága elősegíti a szem vérellátását. A fekete áfonya az ideghártya-betegségek gyógyításában és megelőzésében is kiemelkedő szerepet játszhat. Egy vizsgálatban 31 beteget kezeltek fekete­áfonya-kivonattal naponta, egészen négy héten keresztül. Végeredményként a kivonat felerősítet­te a hajszálereket és csökkentette a szembevérzést, különösen a cukor­betegséggel járó ideghártya-bántalmaknál.


A fekete áfonya az időskorban kialakuló látáscsökkenést okozó beteg­ségeknél is hatásos: az egyik a sárgafolt-elfajulás, amely az ideghártya középső táján, az éleslátásért felelős terüle­tet érintő fokozatosan súlyosbodó betegség; a másik a szürke hályog, azaz a szemlencse elhomályosulása. A fekete áfonyáról ezen kívül még azt is tartják, hogy a kol­lagént is erősíti, ami annyit jelent, hogy támogatja a fehérjéket, amely az egészséges kötőszöve­tekhez elengedhetetlenül szükséges. Emiatt felvetették, hogy hasznos lehet a zöld hályog megelőzésében is egyaránt.

Mivel a fekete áfonyában található antocianidinek javítják és ápolják a hajszálerekben és általában az erekben a vérkeringést, a gyü­mölcs kivonata jó lehet azoknak, akiknek végtagjaikban rossz a vérkerin­gés. Tagadhatatlan hatása miatt a visszér és az aranyér kezelésére is használják, kifejezetten terhesség idején, amikor ezekre a betegségekre fokozott a haj­lam. 

Azok az emberek, akiknél könnyen alakul ki véraláfutás, szintén hasznát vehetik. Egy tanulmány kimutatta, hogy a fekete áfonya hosszan tartó fogyasztása enyhíti a rövidlátást, de hogy hogyan, az még rejtély. 

Egy másik kutatás előzetes eredményei alapján azt is kijelentették, hogy a fekete áfonya enyhíti a menstruációs fájdalmakat, mert az antocián ellazítja a simaizmokat a méhben. A fekete áfonyának nincsen mellékhatása, még hosszan tartó, magas dózis esetén se jelentkeztek tünetek, így nyugodt szívvel szedjük, hiszen kifogástalanul biztonságos.

A Sólyomszem hatóanyagai hozzájárulnak a szem egészségének megőrzéséhez, antioxidáns hatása késlelteti a sejtek öregedését, gátolja a káros oxidatív folyamatokat. 

A Fekete áfonya- és Zöld tea kivonat, valamint a lutein táplálják a szemet, hozzájárulnak a szem érrendszerének egészséges működéséhez. A béta-karotin, C-vitamin és E-vitamin hozzájárulnak az éles látáshoz, a szemlencse és a retina épségéhez. A cink, króm és szelén antioxidáns hatása óvja a szem sejtjeit.

Javasolt adagolás: napi egy-két kapszula.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 03. 10.

  a szememet érezhetően többet tudom használni

Anonim Felhasználó2015. 10. 02.

  A férjemnek nem kell olyan sokszor törölgetni a szemét mint a készítmény fogyasztása előtt

Anonim Felhasználó2015. 09. 09.

  nagyon jól bevált

Anonim Felhasználó2015. 08. 03.

  Úgy látom, hogy hat és megszünteti a férjem szemének folytonos könnyezését

Anonim Felhasználó2015. 06. 09.

  fényvédő, nedvesítő és élességjavító hatása van

  még nem fedeztem fel