AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Bonolact Re+general kapszula

Bonolact Re+general kapszula

Márka: Bonolact
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 30 db
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
5999881750102
Aktuális ár:
5 070 Ft
Egységár:
169,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Mielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi beteg-tájékoztatót.

E recept nélkül kapható gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítménnyel Ön természetes úton járulhat hozzá a sérült bélflórája regenerálásához, az egészséges bélflóra kialakításához és fenntartásához, ezzel a jó közérzet és egészség megőrzéséhez. Az optimális hatás elérése érdekében azonban, elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben szüksége lehet.

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Hatását tudományos vizsgálatok eredményei és több éves felhasználási tapasztalat igazolja.

A készítmény magas számban tartalmaz "bélazonos" baktériumokat, ezáltal természetes és hatékony módon regenerálja a bármi okból elpusztult vagy sérült bélflórát. A készítmény rendszeres fogyasztása kedvező hatással van az emésztőrendszerre és az immunrendszerre, ezáltal a egészségre. Hatékonysága függ az egészségi állapottól, kortól, szociális helyzettől, étkezési szokásoktól és az egyéni hozzáállástól.

Bizonyított hatások a következők:
- mérsékli az antibiotikumok okozta hasmenés tüneteit,
- helyreállítja az elpusztult bélflórát,
- megelőzi az utazási hasmenés előfordulását,
- enyhíti az időskori székrekedés és hasmenés okozta panaszokat,
- csökkenti a heveny vírusos hasmenés és gyulladásos bélbetegségek tüneteit,
- jótékonyan befolyásolja a bélflóra és immunrendszer működését, így enyhíti az allergiás eredetű bőrbetegségek tüneteit.

Mi a Re+general?
A bármi okból sérült - pl. antibiotikum kúra, bélgyulladás, kemoterápia, akut hasmenés - bélflóra regenerálására képes, speciális tulajdonságú, élő probiotikus baktériumokat - Lactobacillus acidophilus La-5Ž, Bifidobacterium BB-12Ž - rendkívül nagy számban tartalmazó probiotikum.

Milyen esetben ajánlott a Re+general szedése?
A bélflóra regenerálására, elsősorban az antibiotikum kezelések alatt és után, valamint a kemo- és sugárterápia befejezése után javasolt.

Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni?
A készítmény bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység, valamint az immunrendszer zavarai (pl. HIV-fertőzés) esetén nem javasolt a fogyasztása.

Szedhetik-e a Re+general kapszulát gyerekek is?
A kapszula aktív és nem aktív alkotórésze biztonságos a gyerekek számára. Fogyasztását a vegyes étrendre történő átállást követően javasoljuk. Ennél korábban csak akkor ajánljuk, ha a gyermek antibiotikumos kezelésben részesült. Ekkor a kapszula használata előtt kérje ki a gyermekorvos véleményét!

Várandós- és szoptatós anyák szedhetik-e a kapszulát?
Ezen élethelyzetekben a készítmény szedhető.

Mit kell tudni a szedés megkezdése előtt?
A készítmény kis mennyiségű glükózt tartalmaz, ezért ritka, örökletes anyagcserezavarban - glükóz-galaktóz malabszorpcióban - szenvedő betegeknek nem ajánlott a szedése. Tejcukor érzékenyek fogyaszthatják. A tejfehérje allergiában szenvedők kérjék ki kezelő orvosuk véleményét.

Szedhető-e a Re+general más gyógyszerek mellett?
A Re+general nem rendelkezik szisztémás hatással, ugyanakkor nem ismeretes, hogy más gyógyszerek hatásosságát csökkentené. Azonban egyes gyógyszerek (pl. antibiotikumok) gátolhatják ezen baktériumok növekedését, illetve elpusztíthatják azokat. Így a Re+general alkalmazása főleg antibiotikum kúra alatt a gyógyszer bevétele után 3 órával ajánlott.

Hogyan kell a Re+general kapszulát alkalmazni?
Napi 2 x 1 kapszula étkezés közben, folyadékkal.
A bélflóra hatékony regenerálása érdekében ajánlott a doboz teljes tartalmának elfogyasztása.

Előfordulhat-e mellékhatás a Re+general alkalmazása során?
A készítmény kúraszerű fogyasztásának mellékhatása nem ismeretes. A rendszeres fogyasztás első napjaiban a készítményre érzékenyebb egyéneknél enyhe puffadás figyelhető meg. Ha nem várt hatást észlel, tájékoztassa arról kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Mennyi ideig szedhető a Re+general kapszula?
A Re+general alkalmazása nem okoz függőséget, hosszantartó használata során mellékhatás megjelenése nem ismert. Így használatának nincs időbeni korlátja.

Miért fontos az egészséges bélflóra?

Bizonyított, hogy a rendkívül érzékeny "láthatatlan szervünk" a bélflóra összetétele és az emberi egészség között igen szoros a kapcsolat. Nem közömbös, hogy szervezetünk "konyhájában" a vastagbélben milyen természetű biokémiai folyamatok zajlanak. A káros anyagcsere termékeket termelő rothasztó mikrobák tartós túlsúlya kellemetlen tüneteket, rossz közérzetet, az immunrend-szer gyengülését, végső sorban, pedig egészségkárosodást okozhat.

Hogyan kell tárolni a terméket?
Legfeljebb 25 °C-on tárolandó, eredeti csomagolásban, jól lezárt kupakkal.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

Nyilvántartási szám: OGYI-993/2006
Tudnivalók
​Hatóanyag:
43,20-62,90 mg élő probiotikus hatású baktériumok: min. 5 x 109 Lactobacillus acidophilus La-5Ž és min. 5 x 109 Bifidobacterium BB-12Ž /kapszula.
Összetevők
​Segédanyagai: vízmentes glükóz, burgonyakeményítő, mikrokristályos cellulóz és magnézium- sztearát. Kapszulahéj: zselatin, titán-dioxid.
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (8)
2018-10-12 07:58:11
Pozitívum: nagyon magas hatóanyagtartalma van

2018-04-19 08:50:25
Pozitívum: Csak előnye van, rengeteg, kapszula mèrete, baktèriumtörzsek minősège , mennyisége, fajtài. A legjobb magyar probiotikum

2016-08-02 07:37:00
Pozitívum: Segíti az emésztésemet,és ezáltal normális életet éljek. Köszönöm.Köszönöm.Köszönöm.

2016-07-21 08:14:16
Pozitívum: IBS-es betegként amióta szedem tünetmentes vagyok :)

2015-10-02 09:12:39
Pozitívum: Valoban rageneral!

2015-08-26 11:29:06
Pozitívum: használt a problémámra

2015-04-29 11:10:02
Pozitívum: Biorezonancia vizsgálat alapján személyre szabott probiotikum, ami valóban hatásos volt, szépen helyreállította a bélflórát.

2014-12-13 08:01:54
Pozitívum: az általam ismert probiotikumok közül ez a leghatásosabb