AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Australian Olajfalevél kivonat fermentált Papayával és Gránátalmával 500 ml

Márka: Australian
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 500 ml
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
5999882468754
Aktuális ár:
6 725 Ft
Egységár:
13,45 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Étrend kiegészítő készítmény.Az olajfalevél kivonat és a papaya természetes antioxidánsok, védik a sejteket az oxidatív károktól. A gránátalmában levő antioxidánsok segíthetik a szív és az artériák egészségének megőrzését.

Olajfalevél - Természetes immunerősítő

Az olajfa, más néven olívafa levelének kivonatát már évszázadok óta sok kultúrában alkalmazzák gyógyászati célokra, és a modern tudományos világ is intenzíven tanulmányozza. Az olajfalevél kivonat nemcsak a patogén mikrobák - baktériumok, vírusok, gombák és paraziták - ellen bizonyult hatásosnak, hanem más egyéb, egészségre gyakorolt jótékony hatásai is kimutathatók.

Mit is tud az olajfalevél?
-Az olajfalevél kivonat hozzájárul a szervezet természetes védekezőképességének fenntartásához
-Hozzájárul a felső légúti rendszer egészségének megőrzéséhez
-Hozzájárul a bélrendszer megfelelő működésének fenntartásához
-Az olajfalevél-kivonat hozzájárulhat a megfelelő vércukorszint fenntartásához
-Hatóanyaga az oleuropein kiemelkedő antioxidáns (szabadgyök-megkötő) tulajdonságokkal rendelkezik
-Az oleuropein hozzájárul a vérnyomás megfelelő szintjének fenntartásához

A papayáról
A dinnyefafélék családjába tartozó papaya (Carica papaya) valószínűleg Mexikó déli részéről és Közép-Amerikából származik, de mára a trópusi és szubtrópusi területeken az egész világon ismert. Először az indiánok termesztették, a 16. század közepén a spanyol tengerészek vitték Manilára. Onnan jutott el a papaya a Föld többi trópusi térségébe.

Miért jó a papaya?
-Kiváló antioxidáns forrás
-Hozzájárul az oxidáció elleni védelemhez
-A papayában lévő papain enzimek fehérjebontó hatásúak, segítik a nehéz ételek emésztését
-A papaya levelet hagyományosan testzsír-csökkentésre használják

A gránátalmáról

A gránátalma a szerelem, a termékenység és a bőség ősi jelképe. A mítosz szerint a szerelem görög istennőjének, Aphroditénak a tengerből kilépő szépség lába nyomán csodálatos növények sarjadtak, többek között a gránátalma. A gránátalmát a termékenység szimbólumának is tekintik a sok, szám szerint 613 magja miatt. Hazájában, Görögországban még mindig a lét és megsemmisülés, a termékenység jelképe. A gránátalma őshazája Dél-, Nyugat- és Közép-Ázsia, de mára már Európa Földközi-tengeri területein és Dél-Amerika melegebb vidékein is elterjedt.

Miért is kedvelik ennyire az emberek a gránátalmát?
-Hozzájárul az egészséges koleszterinszint és az erek egészségének fenntartásához
-Támogatja a szív-és érrendszert
-Fontos antioxidáns

Hogyan kell fogyasztani?
A javasolt napi adag 15 ml (1 evőkanál) önmagában, vízzel vagy gyümölcslébe keverve. Fogyasztás előtt felrázandó. Tárolása hűvös helyen, felbontás után hűtve tartandó.
Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
A fogyasztás során a termékben zselészerű anyag és üledék jelenhet meg, mely a minőséget nem befolyásolja, a termék továbbra is fogyasztható.

Hatóanyagok a napi adagban (15ml)
Oleuropein 451,7 mg
Ellágsav 1610 mg

Összetevők:
víz, gránátalma kivonat (4000 mg/15 ml), olajfalevél kivonat (1856 mg/15 ml), papaya gyümölcs és levél kivonat (1500 mg/15 ml), tejsav (a fermentáció során képződő).
Tudnivalók
Kinek ajánljuk? Bárki fogyaszthatja, aki a természetes vitamin- és ásványi anyag utánpótlást részesíti előnyben. Sokszor hallottuk, de mi is az a fermentáció? A fermentációt szinte beláthatatlanul régóta használja az emberiség, hiszen nagyjából i. e. 7000 körül már rutinszerűen alkalmazták. A fermentáció tulajdonképpen nem más, mint amikor valamilyen nyers táplálékot enzimek és esetleg megfelelő mikroorganizmusok segítségével alakítanak át más, kémiailag egyszerűbb vegyületté vagy vegyületekké. Fermentáció folyamata Indulásképpen tehát adott valamilyen táplálék és valamilyen benne található, vagy hozzáadott enzim, esetleg baktérium és/vagy gombakultúra. Valójában a táplálék feldolgozása az enzimek feladata, de mivel a mikroorganizmusok is az általuk termelt enzimekkel dolgozzák fel a tápanyagokat, ezért sok esetben még laboratóriumi körülmények között is egyszerűbb őket hozzáadni a nyers alapanyaghoz, de van, hogy már természettől fogva jelen vannak abban. A mikroorganizmusok az ételben található összetett tápanyagokat a maguk számára hasznosíthatóvá teszik, tehát azok egy részét kisebb részekre bontják, egy részét pedig kémiai folyamatok során teljesen más anyagokká alakítják át, és így melléktermékként sokszor olyan anyagok is megjelennek a fermentált élelmiszerben, amelyek az eredetiben nem voltak. Így lényegében a nyersanyag szinte teljesen képes átalakulni, összetételében megújulni, hiszen bizonyos anyagok szinte teljesen eltűnnek belőle, míg mások látszólag a semmiből jelennek meg. A fermentáción átesett termékek akár tekinthetőek előemésztett ételeknek is, hiszen a szervezettől igazán nagy munkát igénylő folyamatokat a töménytelen apró munkás már elvégezte helyettünk, ezáltal a szervezet megspórol egy csomó energiát és rögtön kezdheti hasznosítani a bejutott táplálékot. Ezért például, ahogy később látni fogjuk, az esetek nagy részében bizonyos érzékenységben, netán allergiában szenvedők is fogyaszthatnak olyan fermentált termékeket, amelyek fermentáció nélkül problémát okoznának. Ennek éppen az az oka, hogy az érzékenységet, vagy allergiát kiváltó anyag sok esetben már nincs jelen a készre erjesztett termékben, hiszen más, kémiailag egyszerűbb anyagokká bontották le a mikroorganizmusok. Ezen kívül a fermentált termékek az esetek túlnyomó többségében alkalmasak arra, hogy beteg, akár legyengült szervezetbe juttassanak be tápanyagokat, hiszen azokat nem kell temérdek munkával kicsomagolni, például növényi táplálék esetében a rostok közül. Ezen kívül a fermentáció után, a sok vegyi folyamat eredményeképpen a legtöbb fermentált termékben olyan vitaminok és egyéb, a szervezet tökéletes működéséhez nagyban hozzájáruló anyag is keletkezik, amely bizonyos területen segíti az egész szervezet, vagy egyes szervek munkáját.
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!