AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Australian Fermentált Papaya levél és Gránátalma ital 500 ml

Márka: Australian
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 500 ml
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
5999882468723
Aktuális ár:
6 771 Ft
Egységár:
13,54 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Fermentált papaya levél és gránátalma kivonatot tartalmazó ital az egész családnak. Kiemelkedő antioxidáns tulajdonsága révén segíti szervezetünket a védekezésben a szabad gyökök káros hatásaival szemben. Hozzájárul az egészséges koleszterinszint és az erek egészségének fenntartásához, emellett támogatja a szív-és érrendszerünket.

A papayáról
A dinnyefafélék családjába tartozó papaya (Carica papaya) valószínűleg Mexikó déli részéről és Közép-Amerikából származik, de mára a trópusi és szubtrópusi területeken az egész világon ismert. Először az indiánok termesztették, a 16. század közepén a spanyol tengerészek vitték Manilára. Onnan jutott el a papaya a Föld többi trópusi térségébe.

Miért jó a papaya?
-Kiváló antioxidáns forrás
-Hozzájárul az oxidáció elleni védelemhez
-A papayában lévő papain enzimek fehérjebontó hatásúak, segítik a nehéz ételek emésztését
-A papaya levelet hagyományosan testzsír-csökkentésre használják

Aphrodité gyümölcs-e a gránátalma
A gránátalma a szerelem, a termékenység és a bőség ősi jelképe. A mítosz szerint a szerelem görög istennőjének, Aphroditénak a tengerből kilépő szépség lába nyomán csodálatos növények sarjadtak, többek között a gránátalma. A gránátalmát a termékenység szimbólumának is tekintik a sok, szám szerint 613 magja miatt. Hazájában, Görögországban még mindig a lét és megsemmisülés, a termékenység jelképe. A gránátalma őshazája Dél-, Nyugat- és Közép-Ázsia, de mára már Európa Földközi-tengeri területein és Dél-Amerika melegebb vidékein is elterjedt.

Miért kedvelik ennyire az emberek a gránátalmát?
-Hozzájárul az egészséges koleszterinszint és az erek egészségének fenntartásához
-Támogatja a szív-és érrendszert
-Fontos antioxidáns

Hogyan kell fogyasztani?
Felhasználási javaslatunk alapján napi 15 ml (1 evőkanál) önmagában, vízzel vagy gyümölcslébe keverve. Fogyasztás előtt felrázandó. Tárolása hűvös helyen, felbontás után hűtve tartandó.
A fogyasztás során a termékben zselészerű anyag és üledék jelenhet meg, mely a minőséget nem befolyásolja, a termék továbbra is fogyasztható.

Összetevők:
Víz, gránátalma kivonat (4000 mg/15 ml), papaya levél (3000 mg/15 ml) és gyümölcs kivonat, tejsav (a fermentáció során képződő).
Tudnivalók
Kinek ajánljuk?
Bárki fogyaszthatja, aki a természetes vitamin- és ásványi anyag utánpótlást részesíti előnyben.

Sokszor hallottuk, de mi is az a fermentáció?
A fermentációt szinte beláthatatlanul régóta használja az emberiség, hiszen nagyjából i. e. 7000 körül már rutinszerűen alkalmazták. A fermentáció tulajdonképpen nem más, mint amikor valamilyen nyers táplálékot enzimek és esetleg megfelelő mikroorganizmusok segítségével alakítanak át más, kémiailag egyszerűbb vegyületté vagy vegyületekké.

Fermentáció folyamata
Indulásképpen tehát adott valamilyen táplálék és valamilyen benne található, vagy hozzáadott enzim, esetleg baktérium és/vagy gombakultúra. Valójában a táplálék feldolgozása az enzimek feladata, de mivel a mikroorganizmusok is az általuk termelt enzimekkel dolgozzák fel a tápanyagokat, ezért sok esetben még laboratóriumi körülmények között is egyszerűbb őket hozzáadni a nyers alapanyaghoz, de van, hogy már természettől fogva jelen vannak abban.

A mikroorganizmusok az ételben található összetett tápanyagokat a maguk számára hasznosíthatóvá teszik, tehát azok egy részét kisebb részekre bontják, egy részét pedig kémiai folyamatok során teljesen más anyagokká alakítják át, és így melléktermékként sokszor olyan anyagok is megjelennek a fermentált élelmiszerben, amelyek az eredetiben nem voltak. Így lényegében a nyersanyag szinte teljesen képes átalakulni, összetételében megújulni, hiszen bizonyos anyagok szinte teljesen eltűnnek belőle, míg mások látszólag a semmiből jelennek meg.

A fermentáción átesett termékek akár tekinthetőek előemésztett ételeknek is, hiszen a szervezettől igazán nagy munkát igénylő folyamatokat a töménytelen apró munkás már elvégezte helyettünk, ezáltal a szervezet megspórol egy csomó energiát és rögtön kezdheti hasznosítani a bejutott táplálékot. Ezért például, ahogy később látni fogjuk, az esetek nagy részében bizonyos érzékenységben, netán allergiában szenvedők is fogyaszthatnak olyan fermentált termékeket, amelyek fermentáció nélkül problémát okoznának. Ennek éppen az az oka, hogy az érzékenységet, vagy allergiát kiváltó anyag sok esetben már nincs jelen a készre erjesztett termékben, hiszen más, kémiailag egyszerűbb anyagokká bontották le a mikroorganizmusok. Ezen kívül a fermentált termékek az esetek túlnyomó többségében alkalmasak arra, hogy beteg, akár legyengült szervezetbe juttassanak be tápanyagokat, hiszen azokat nem kell temérdek munkával kicsomagolni, például növényi táplálék esetében a rostok közül.

Ezen kívül a fermentáció után, a sok vegyi folyamat eredményeképpen a legtöbb fermentált termékben olyan vitaminok és egyéb, a szervezet tökéletes működéséhez nagyban hozzájáruló anyag is keletkezik, amely bizonyos területen segíti az egész szervezet, vagy egyes szervek munkáját.
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!