Carnation nagylábujj elválasztó

Carnation nagylábujj elválasztó

Nincs raktáron

Nagylábujj elválasztó az un. kalapácsujj esetében segít lágy, rugalmas anyagával enyhítve a dörzsölődést és a többi lábujj nyomását. .

Kosárba
EAN kód:5012654200625
Márka:Carnation
Kiszerelés:1 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Carnation nagylábujj elválasztó Részletes leírás

A lábápolásban csak néhány éve jelentek meg a különböző gél anyagú párnázó termékek.
A Carnation ,,Sikeres Láb" program polymer gél termékei rendkívüli bőrbarát tulajdonságokkal
rendelkeznek. Ásványiolaj tartalom okozta állandó nedvesérzetük kényelmessé teszi használatukat, bőrünk elfogadja segítő jelenlétüket. Jól alkalmazhatók az összeszorult, egymásra forduló lábujjak elválasztására, korrekciójára, de párnázó hatásuk kiváló a lábbütyök okozta fájdalmak enyhítésére. Nagylábujj elválasztó az un. kalapácsujj esetében segít lágy, rugalmas anyagával enyhítve a dörzsölődést és a többi lábujj nyomását.

Carnation nagylábujj elválasztó Tudnivalók

A sikeres láb titka Rendszeres tisztántartás Naponta meleg vízben ajánlott lábat mosni és gondosan szárazra törölni, különösen a lábujjak között. Hetente legalább kétszer áztassa lábait kamillás lábfürdőben. Naponta váltson harisnyát, zoknit. Kézi Lábmas

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 02. 05.

  Nagyon kényelmes, jó ár.