Olimp Labs Chela-Ferr Bio-Complex kapszula

Olimp Labs Chela-Ferr Bio-Complex kapszula

Raktáron

A megfelelő vas ellátottság megelőzi a szervezetben a „vérszegénység” tüneteit: szapora szívverés, nyugtalan alvás, légszomj, látászavarok, hasmenés, hányinger és szédülés, sápadtság, a nyelv fájdalma, repedezett szájsarok, körömtöredezés, stb.

2 396 Ft
egységár: 79,88 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5901330041013
Márka:Olimp Labs
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Olimp Labs Chela-Ferr Bio-Complex kapszula Részletes leírás

A vas a testünkben lezajló folyamatok és anyagok fontos része:

  • Hemoglobin: a vér oxigénszállítója. Csökkenésekor gyakorlatilag a teljes szervezet „fuldoklik”, ezért a szív erőlködik, hogy a gyér oxigéntartalom miatt nagyobb mennyiséget (nagyobb vérnyomás mellett) pumpáljon. A szerveink nem képesek kielégítően működni, tulajdonképpen az agy a legérzékenyebb mind közül, így az agyi funkciók korlátozódása (szédülés, koncentrációs problémák stb.) jelentkezik elsőként. Csökken a fizikai teljesítőképesség is az izomzat hasonló problémája miatt.
  • Mioglobin: egyfajta oxigéntartály, főleg az izomsejtekben. Sportolók esetében az aerob jellegű edzésekhez elsődleges – csökkent mennyiség esetén nagyon gyors „kifulladás” várható, egyszerűen nem megy az edzés.
  • Ferritin: a szervezet „vastartája”, egy fehérje, amely koncentráltan képes a vasat tárolni.
    Több enzim termelődésének alapja, ezek nélkül például emésztési problémák lépnek fel.

A hölgyek és sportolók esetében rendkívül fontos a megfelelő vaspótlás, mivel az ő esetükben jelentősen megnő a szervezet ezirányú igénye. Viszont a hagyományos szulfátos (szervetlen) kötésű vas minimális mértékben képes hasznosulni, ezért tényleges hatás érdekében annyival nagyobb dózisban kell alkalmazni, hogy az már emésztési gondokat (hányinger, hasmenés) okozhat. A megoldás az Olimp Chela Ferr Bio Complex, amely szerves kötésben nagyságrendekkel hatékonyabb biológiai hasznosulást garantál mindenféle emésztési gond nélkül! Továbbá tartalmazza a vérképzéshez szükséges hatóanyagokat:

  • B6 vitamin: segíti a vas hasznosulását, illetve támogatja a vérképző folyamatokat. Fontos  feladata még az idegi funkciók és az immunrendszer támogatása.
  • B12 vitamin: részt vesz a vörös vértestek képződésében, illetve a folsavval együtt nélkülözhetetlen a sejtosztódási folyamatokhoz.
  • C-vitamin: támogatja a vas felszívódását és a szervezeten belüli hasznosulását.
  • Folsav: a sejtnövekedés és sejtműködés elengedhetetlen része, így amennyiben várandós nők vaspótlása a cél, így egyben a folsav igényt is segít fedezni.
  • Olimp Albion Minerals
    Érdemes megjegyezni, hogy az Olimp Chela táplálék-kiegészítők ásványi anyag tartalmai,  szabadalmaztatott Albion Minerals tanusítvány alá tartoznak, amely garancia a termék legmagasabb emészthetőségére és biológiai hasznosulására.

Javasolt használat:
Napi 1 kapszula étkezés után bő folyadékkal fogyasztva.

Hatóanyagok (1 kapszula):
Vas aminosav kelát Ferrochel® TRAACS® - 70 mg
ebből: Vas14 mg 
Folsav - 200 µg
C-Vitamin - 40 mg 
B6-Vitamin - 1,4 mg
B12-Vitamin - 2,5 µg

Összetevők:
Maltodextrin, mikrokristályos cellulóz - töltőanyag, vas-biszglicinát (ferrochel® TRAACS® vas aminosav kelát), L-aszkorbinsav (C-vitamin), magnézium-sztearát - csomósodást gátló anyag, pteroilmonoglutaminsav (folát), piridoxin-hidroklorid (B6) . ), cianokobalamin (B12-vitamin), kapszula (zselatin - héj komponens, szín: E 171).


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.