Sanct Bernhard Jód-Tengeri alga kapszula

Sanct Bernhard Jód-Tengeri alga kapszula

Nincs raktáron

A tengeri algák a biológiailag aktív anyagok széles skáláját tartalmazzák: többszörösen telítetlen omega-3 típusú zsírsavakat, klorofillszármazékokat, poliszacharidokat, szterineket, vitaminokat, karotinoidokat, makro, mikro és más elemeket.

Kosárba
EAN kód:4250382202127
Márka:Sanct Bernhard
Kiszerelés:180 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sanct Bernhard Jód-Tengeri alga kapszula Részletes leírás

Sanct Bernhard Jód - Tengeri alga kapszula 180 db

A jód mint nyomelem, fontos szerepet játszik az emberi szervezet működésében. Serkentheti a növekedést, fokozhatja az alapanyagcserét, alapja a csontosodási folyamatoknak, és az agyszövet fejlődésének. Nélkülözhetetlen a pajzsmirigy hormonok előállításához, a megfelelő anyagcseréhez és az energiatermelő folyamatokhoz. A pajzsmirigy a jódot a véráramból szűri ki, és raktározza el, ezért nagyon fontos, hogy a táplálékkal és ivóvízzel elegendő mennyiségben vigyük be a szervezetbe. Hiánya pajzsmirigy megnagyobbodáshoz és tiroxin-alultermeléshez vezet.
Az algák legfontosabb élettani tulajdonsága, hogy tartalmazzák a tengervízben megtalálható legtöbb oldott ásványi anyagot és mikroelemet, emellett értékes vitamin-, fehérje- és rostforrások. Egyedülállóan gazdagok tápanyagtartalom és ásványi sókban, mint például nátrium,kálium,szelén,réz, vas és magnézium. Az algák emellett fontos foszfor-, kalcium forrást jelentenek, gyulladásgátló és antimikrobális hatásuk is van. Ugyanakkor számos antioxidánt, fitonutrienst, rostot, A-vitamint, E-vitamint, B3-vitamint, aminosavakat, szénhidrátokat, zsírokat, klorofilt és folsavat tartalmaznak. Magas az Omega-3 zsírsavtartalmuk. Jó hatással vannak az anyagcserére, az izmokra és az ízületekre. Javíthatják a koncentrációkészséget és erősíthetik az immunrendszert. Segítheti a májfunciókat, felgyorsíthatják a méreganyagok távozását, és csökkenthetik a fertőzések kialakulását.

Hatóanyagok - 1 kapszulában:
Jód: 100 µg

Felhasználási javaslat:
Felnőtteknek napi 2 kapszula. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Figyelmeztetés:
A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni!
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi:
A dobozon jelzett hónap végéig (nap,hó,év)

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 05. 02.

  Az ígért szállítási határidőn túl érkezett.

Anonim Felhasználó2015. 08. 28.

  Jó