AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Trophosan Osteobalance tápszerpor

Márka: Throposan
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 60 db
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
4041546101017
Aktuális ár:
11 015 Ft
Egységár:
183,58 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A Trophosan Osteobalance fontos mikrotápanyagokat tartalmaz (vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat) kiegyensúlyozott összetételben, amelyek alkalmassá teszik a csontritkulásos betegek étrendjének kiegészítésére, hozzájárulnak a csontegészség megtartásához, a megnövekedett mikrotápanyag igény fedezéséhez.

Ásványi anyagok kalcium, magnézium, cink, réz, mangán, fluorid

A csontsűrűség és csontstruktúra szempontjából alapvető fontosságú kalcium mellett a magnézium is fontos tényező. Igen gyakran mind a kalcium, mind a magnézium bevitel elégtelen a mai táplálkozás mellett. A csontanyagcsere bonyolult folyamatában a cink, a réz, a mangán és a fluorid nyomelemek is esszenciálisak.

Bázisok: A sav-bázis háztartásnak nagy jelentősége van oszteoporózis esetén. Az ásványi anyagok és nyomelemek bázikus citromsav sóinak bevitele különösen alkalmas a kor előre haladtával gyakran fellépő túlsavasodás kiegyenlítésére, ezzel segít elkerülni az ásványi anyagok csontokból való mobilizálását.

D3 vitamin: Támogatja és szabályozza a kalcium felszívódását és ezzel biztosítja, hogy a kalcium a csontfelépítésben rendelkezésre álljon.

C-vitamin: Szerepet játszik a csont szerves alkotórészeinek (kollagén) megfelelő képzésében.

K vitamin: A csontfelépítés számára fontos faktor (oszteokalcin) képződését támogatja, szükséges az egészséges csontképződéshez és fenntartáshoz.

B6 vitamin: az egészséges csontok kiépüléséhez szükséges

Szójaextraktum: A szójában lévő izoflavonoknak (fitoösztrogéneknek) köszönhetően a szója termékek fokozott fogyasztása pozitív hatással van a csontok egészségére. A Trophosan Osteobalance napi adagjában lévő szójakivonat kb. 40 mg természetes, változatlan formájú izoflavont tartalmaz.

Összetevők (100 grammonként)
kalciumcitrát (31,6 g), szacharóz, szójaextraktum, magnéziumcitrát (17,2 g), C-vitamin (aszkorbinsav), cinkcitrát (529 mg), mangánglukonát (486 mg), D3 vitamin (kolekalciferol), rézcitrát (79 mg), nátrium fluorid (74 mg), B6 vitamin (piridoxinhidroklorid), K vitamin (fitomenadion).

Adagolás
Felnőtteknek napi két tasak, amelyek tartalmát joghurtba vagy müzlibe kell belekeverni. Italokban való feloldásra nem alkalmas.

Egy doboz 30 napi adagot tartalmaz. Egy napi adag két tasak, egy tasak 4,5 g granulátumot tartalmaz. Egy doboz összes töltősúlya 270 g
Figyelmeztetés
Csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható, étrendet kiegészítő készítmény. Kizárólagos táplálékként nem javasolt.Nem helyettesít orvosi terápiát és a gyógyszereket. A K vitamin befolyásolja a véralvadási faktorokat. Véralvadást gátló szereket szedőknek fontos figyelembe venni K-vitamin tartalmát.Kizárólagos táplálékként nem alkalmazható.Gyermekektől elzárva tartandó.