Viniseera Plusz Szőlőmag mikro-őrlemény 150g

Viniseera Plusz Szőlőmag mikro-őrlemény 150g

Raktáron

A szőlőmag mikroőrleményben levő polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához. .

7 074 Ft
egységár: 47,16 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884027072
Márka:Viniseera
Kiszerelés:150 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Viniseera Plusz Szőlőmag mikro-őrlemény 150g Részletes leírás

A szőlőmagban található polifenolos alkotórészek elősegíthetik a sejtek védelmét a szabadgyökök okozta károsító hatásokkal szemben. A szőlőmag mikroőrleményben levő polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.

Ez a készítmény meghatározott mennyiségben tartalmazza a szőlő gyümölcshéj (nem törköly) mikroőrleményt, melyet különleges eljárással - vegyi anyagok nélkül - állítunk elő és keverünk a szőlőmag mikroőrleményhez.

Ennek eredményeként a VINISEERA hatóanyagtartalma lényegesen meghaladja a tiszta szőlőmag mikroőrleményét.

A VINISEERA Pluszban koncentráltabban található meg minden antioxidáns vegyület, ami a szőlőben, vörös borban is jelen van. Közel 2000 féle antioxidánst, polifenolt tartalmaz.

Legismertebb összetevői: rutin, kaempferol, kvercetin, rezveratrol, katechin, epicatechin, antocianidok, P1, P2, B1, B2, B3 stb. A mikroőrlési eljárásnak köszönhetően egy szőlőmag felülete kiterítve kb. fél m2 lenne. A nagy felület teszi lehetővé, hogy a benne levő polifenolok közel 100 %-ban felszívódnak szervezetünkben.

Javasolt napi adag: 4 g/nap, azaz 1 adagolókanál

Fogyasztási javaslat:
Meleg teába, joghurtba keverve fogyaszthatjuk, illetve 3-5%-ban lisztet helyettesítve süteménybe, kenyérbe sütve, kozmetikai pakolásba keverve is alkalmazhatjuk.
Amennyiben itlalba keverjük, először a mikroőrleményt tegyük a pohárba, majd néhány csepp folyadékot öntsünk rá, keverjük krémesre, hígítás után fogyasztható.

A VINISEERA Plusz átlagos polifenol tartalma: 4500mg/100 g.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 03. 02.

  Jó minőségű,értékes anyagokat tartalmaz.