AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Dr.Juice Co. Home kolloid - Ezüstkolloid tartalmú háztartási fertőtlenítőszer

Márka: Dr.Juice
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 500 ml
Ezt a terméket jelenleg 1 vásárló nézi.
5999883752128
Aktuális ár:
2 840 Ft
Egységár:
5,68 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Ezüstkolloid tartalmú, antibakteriális hatású háztartási fertőtlenítőszer.Antibakteriális és gombaölő hatásánál fogva a háztartás számos területén alkalmazható.

Az ezüstkolloid alapú DrJuice Home Kolloid antibakteriális (MRSA is) és gombaölő hatásánál fogva a háztartás számos területén alkalmazható. A háztartásban végzett általános takarítás után, rendszeres használatával megakadályozza a láthatatlan kórokozók megtelepedését és szaporodását, ezüst kolloid oldat tartalma miatt.

Az ezüstkolloid elpusztítja a kórokozókat miközben az emberi szervezetre ártalmatlan. Hatását hosszabb ideig megőrzi. A WC kagylótól a hűtőszekrényen át az evőeszközig nyugodtan használhatja. Rendszeres használatával, a gyakori takarítás ellenére, egyre több ezüstkolloid részecske fog a felületen maradni és hosszabb ideig fejti ki hatását.

A DrJuice háztartási fertőtlenítőszere nem tartalmaz az egészségre és környezetre káros anyagokat. A termék felhasználásra készen kerül forgalomba. Permetezzük egyenletesen a fertőtleníteni kívánt felületre és hagyjuk megszáradni.

Összetevők: aqua, kolloid ezüst, etil-alkohol, Litsea Cubeba olaj

Alkalmazás

Hűtőszekrény
általános takarítás után fújja be a berendezés belsejét úgy, hogy a permet jól láthatóan befedje a felületet, de folyjék, majd várja meg, amíg megszárad.

Fürdőszoba
általános takarítás után csapok, csaptelepek, zuhanytálca, csempe és egyéb olyan felületek, ahol kórokozók előfordulhatnak, terítsük be a folyadékkal egyenletesen és hagyjuk száradni. Pár perc elteltével a fényes felületet puha ronggyal töröljük át, hogy ne hagyjon foltot (célszerű erre a műveletre egy törlőt rendszeresíteni). A penészedős, rosszabbul szellőző helyeken, mint például a zuhanyzóban a szőnyeg alatt, a csempe rendszeres használatával meggátolható a kórokozók megtelepedése.

Lábbelik és sportruházatok belső felületén használva megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.

A számítógép klaviatúráját és az evőeszközöket is nyugodtan átfújhatja vele. Minden esetben száraz felületen használja.

Minimális behatási idő: 10 perc

Tűzveszélyessége: ,,D" kismértékben tűzveszélyes

Engedély szám: OTH 251-1/2010
Tudnivalók
A történelem során az ezüstöt számos kultúrában használták konzerváló szernek és gyógyszernek. Az ókori görögöknél, a Római Birodalomban és Egyiptomban ezüstcsöveken vezették a házakba az ivóvizet, ezzel biztosítva annak tisztaságát és frissességét. A vadnyugat első telepeseinek számos nehézséggel kellett szembe nézniük. Ilyen volt az egészséges és tiszta ivóvíz nyerése is. A vizet fából készített konténerekben szállították, mely gyakran lett algás, vagy baktériumokkal fertőzött. Ezekbe a konténerekbe réz és ezüstpénzeket tettek, ezzel biztosítani tudták a víz tisztaságát.

Svájcban készültek azok az ezüstszűrők és tabletták, melyeket számos országban használtak, sőt számos légitársaság ma is alkalmaz víztisztításra. Ezüst víztisztítókat használnak az űrhajósok is. Számos helyen az uszodák vizét elektromos ionizátorokkal tartják tisztán, melyek rezet és ezüstöt bocsátanak ki magukból. Így a víz sokkal egészségesebb lesz, mintha klóroznák.

Az ezüst orvosi gyakorlatban történő alkalmazhatóságát az ókori Egyiptomban, Római Birodalomban és görög városállamokban is felismerték. Paracelsus, a híres alkimista orvos is több betegség gyógyítására is alkalmazta, erről számos írást is publikált.

A baktériumok felfedezését követően vált ismertté az ezüst antibakteriális hatása, így számos betegség gyógyítására alkalmazták. Az ezüst-nitrátot főként fekélyek és elgennyedt sebek gyógyítására alkalmazták jó eredménnyel.

Az ezüstöt az ételmérgezés megelőzésére is használják a vágódeszkák, asztalfelületek, mosogatógépek és hűtőszekrények tisztításának módszerével.

Katonák, sportolók ezüsttel impregnált ruházatot használnak, mely segít a bőrfertőzések és az erős testszag kialakulásának megelőzésében.

Az ezüst belsőlegesen, gyógyszerként történő alkalmazása az 1800-as évek végén és az 1900-as évek első harmadában élte virágkorát. Ezen a téren az ezüstkolloid bizonyult a leghatékonyabbnak, mert az ionos formával ellentétben nem károsítja a szöveteket és alacsony koncentrációban is jelentős hatékonysággal bír.

1940-re legalább ötven különböző ezüstvegyület állt az orvosok és betegeik rendelkezésére, mellyel számos fertőzéses betegséget hatékonyan gyógyítottak. Az említett ezüstvegyületek között éppúgy voltak ezüstsók, ezüstözött fehérjék, egyéb ezüstvegyületek, és természetesen a tiszta ezüstkolloid is megtalálható volt a patikai kínálatban.

Az ezüst alkalmazásának alkonyát az antibiotikumok felfedezése okozta. Akkoriban az antibiotikum rezisztencia még gyakorlatilag ismeretlen fogalom volt. Napjainkra viszont már egyre gyakoribbak a korábban hatékonyan elpusztítható, mára már minden gyógyszerrel szemben ellenálló, ún. polirezisztens kórokozók. Ma már ide tartozik a felső és alsó légúti gyulladások talán leggyakoribb okozója a Pneumococcus (Streptococcus pneumoniae) is.