AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Dr.Juice Silvertampons Tampon-Intimbetét fertőtlenítő

Márka: Dr.Juice
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 50 ml
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5999883752302
Aktuális ár:
1 971 Ft
Egységár:
39,42 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Ezüstkolloid tartalmú tampon és intimbetét fertőtlenítő oldat.A felületre felvitt ezüst kolloid oldat megakadályozhatja az esetleges fertőzések bejutását a hüvelybe.

Silvertampons termék forgalomba hozatalát több éves vásárlói megkeresés és érdeklődés előzte meg. Rengeteg kérdés merült fel az uszodában, szaunába és egyéb fürdőhelyekre látogató hölgyektől, hogy hiába használnak tampont, mégis számos fertőzéssel találják szemben magukat a strandmedencékben való fürdőzések után.

Ennek elkerülése érdekében ajánljuk a DrJuice Co. által előállított ezüstkolloid tartalmú tamponnedvesítő folyadékot, a Silvertampons-t.

A felületre felvitt ezüst kolloid oldat megakadályozhatja az esetleges fertőzések bejutását a hüvelybe.

A Silvertamponst használhatja intimbetét kezelésére, mely megakadályozhatja az egész napos használat során az érintkező bőrfelület irritációját.
Tudnivalók
A történelem során az ezüstöt számos kultúrában használták konzerváló szernek és gyógyszernek. Az ókori görögöknél, a Római Birodalomban és Egyiptomban ezüstcsöveken vezették a házakba az ivóvizet, ezzel biztosítva annak tisztaságát és frissességét. A vadnyugat első telepeseinek számos nehézséggel kellett szembe nézniük. Ilyen volt az egészséges és tiszta ivóvíz nyerése is. A vizet fából készített konténerekben szállították, mely gyakran lett algás, vagy baktériumokkal fertőzött. Ezekbe a konténerekbe réz és ezüstpénzeket tettek, ezzel biztosítani tudták a víz tisztaságát.

Svájcban készültek azok az ezüstszűrők és tabletták, melyeket számos országban használtak, sőt számos légitársaság ma is alkalmaz víztisztításra. Ezüst víztisztítókat használnak az űrhajósok is. Számos helyen az uszodák vizét elektromos ionizátorokkal tartják tisztán, melyek rezet és ezüstöt bocsátanak ki magukból. Így a víz sokkal egészségesebb lesz, mintha klóroznák.

Az ezüst orvosi gyakorlatban történő alkalmazhatóságát az ókori Egyiptomban, Római Birodalomban és görög városállamokban is felismerték. Paracelsus, a híres alkimista orvos is több betegség gyógyítására is alkalmazta, erről számos írást is publikált.

A baktériumok felfedezését követően vált ismertté az ezüst antibakteriális hatása, így számos betegség gyógyítására alkalmazták. Az ezüst-nitrátot főként fekélyek és elgennyedt sebek gyógyítására alkalmazták jó eredménnyel.

Az ezüstöt az ételmérgezés megelőzésére is használják a vágódeszkák, asztalfelületek, mosogatógépek és hűtőszekrények tisztításának módszerével.

Katonák, sportolók ezüsttel impregnált ruházatot használnak, mely segít a bőrfertőzések és az erős testszag kialakulásának megelőzésében.

Az ezüst belsőlegesen, gyógyszerként történő alkalmazása az 1800-as évek végén és az 1900-as évek első harmadában élte virágkorát. Ezen a téren az ezüstkolloid bizonyult a leghatékonyabbnak, mert az ionos formával ellentétben nem károsítja a szöveteket és alacsony koncentrációban is jelentős hatékonysággal bír.

1940-re legalább ötven különböző ezüstvegyület állt az orvosok és betegeik rendelkezésére, mellyel számos fertőzéses betegséget hatékonyan gyógyítottak. Az említett ezüstvegyületek között éppúgy voltak ezüstsók, ezüstözött fehérjék, egyéb ezüstvegyületek, és természetesen a tiszta ezüstkolloid is megtalálható volt a patikai kínálatban.

Az ezüst alkalmazásának alkonyát az antibiotikumok felfedezése okozta. Akkoriban az antibiotikum rezisztencia még gyakorlatilag ismeretlen fogalom volt. Napjainkra viszont már egyre gyakoribbak a korábban hatékonyan elpusztítható, mára már minden gyógyszerrel szemben ellenálló, ún. polirezisztens kórokozók. Ma már ide tartozik a felső és alsó légúti gyulladások talán leggyakoribb okozója a Pneumococcus (Streptococcus pneumoniae) is.
Vélemények (9)
Összesen 9 értékelés.
(6)
(3)
(0)
(0)
(0)
2016-12-19 09:06:31
Pozitívum: Még nem próbáltam ki.

2016-11-15 12:23:15
Pozitívum: Fehérneműre fújva is hatásos!

2016-09-29 19:45:29
Pozitívum: Még nemtudok mit hozzá füzni, mivel most rendeltem elősször.

2016-09-22 16:49:39
Pozitívum: Kellemes, jó közérzetet biztosít egész nap.

2016-06-13 11:35:08
Pozitívum: Újravásároltam. Bevált.

2016-05-10 10:18:29
Pozitívum: Kellemes, tökéletes kiszerelés

Negatívum: nincs róla információ, tájékoztató, milyen tisztaságú benne az ezüst
2016-01-02 12:08:43
Pozitívum: útazáshoz elengedhetetlen, illetve fürdőzés után is

2015-09-28 18:31:08
Pozitívum: kellemes érzetet okoz

2015-02-16 09:41:42
Pozitívum: Fehérneműre permetezem minden reggel, szuper