Dr.Juice Co. Aranykolloid hidratáló

Dr.Juice Co. Aranykolloid hidratáló

Raktáron

Az Aranykolloid Hidratáló bőr regenerálására, hidratálására ajánlott elsősorban. Egészségre ártalmatlan, kizárólag arany allergia esetén ellenjavallt az alkalmazása. .

3 360 Ft
egységár: 16,8 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999883752500
Márka:Dr.Juice
Kiszerelés:200 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Juice Co. Aranykolloid hidratáló Részletes leírás

Az Aranykolloid Hidratáló bőr regenerálására, hidratálására ajánlott elsősorban. A készítmény csomagolásában található 20 ml-es kis üveget feltöltve, napi 3 alkalommal permetezzük nedvesre az arcot vagy a kívánt felületet. Az Aranykolloid Hidratáló egészségre ártalmatlan, kizárólag arany allergia esetén ellenjavallt az alkalmazása.

Az arany sajátos tulajdonsága, hogy a tömege 300-szorosának megfelelő mennyiségű nedvességet képes megkötni a bőrben, ezáltal jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát és stabilizálja bőrfunkciókat. Azon túl, hogy az arany aktívan lép fel a ráncok ellen, antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatása is van.

Aranykolloid hidratáló alkalmazása:
Az arany bőr mély rétegeibe jutva fejti ki jótékony, elsősorban ránctalanító hatását. Minden bőrtípusra használható kivéve az érzékeny, gyulladt bőrt.

- Ráncosodás ellen érett bőrre
- Öregségi foltokra
- Nap által károsodott bőrre
- Zsíros és pattanásos bőrre
- Rugalmatlan fénytől károsodott bőrre
- Fáradt, értágulatos, fakó bőrre

Koncentráció tömeg 100 ml-ben %: Aqua 99,99 %, Arany 0,01 %.


Az Arany kolloid Hidratáló termék minőségét a gyártástól számított 1 évig őrzi meg.

Dr.Juice Co. Aranykolloid hidratáló Összetevők

Színtelen, vizes oldatban biocid hatású anyag. Színtelen, szagtalan, folyadék, nem öngyulladó, korlátlanul oldódik. Arany ( kolloid ) 10 ppm.

Dr.Juice Co. Aranykolloid hidratáló Tudnivalók

A történelem során az ezüstöt számos kultúrában használták konzerváló szernek és gyógyszernek. Az ókori görögöknél, a Római Birodalomban és Egyiptomban ezüstcsöveken vezették a házakba az ivóvizet, ezzel biztosítva annak tisztaságát és frissességét. A vad

Dr.Juice Co. Aranykolloid hidratáló Figyelmeztetés

Arany allergia esetén ellenjavallt alkalmazni. A készítményt eredeti folyadéküvegben, sötét, jól zárható edényben, szobahőmérsékleten tárolandó. A közölt adatok csak a megjelölt termékre vonatkoznak. A megadott fizikai-kémiai paraméterek a terméket a bi

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Szentendrei2016. 08. 25.

  naponta többször is használom. Jól felfrissíti a bőrt, simává, bársonyossá teszi. A hatóanysg jobban bejut a bőr mélyebb rétegébe.

L.Gitta2016. 04. 13.

  Naponta többször is használom. Nagyon finom, puha lesz tőle a bőr.

Anonim Felhasználó2016. 01. 13.

  Nagyon hatásos, és kedvező az árfekvés.

Zsóka.2015. 06. 25.

  Jó a bőrnek, remek hidratáló.

Anonim Felhasználó2015. 02. 04.

  Szívműködést zavarairá kimerültség esetén, a szervezet áthangolására, ízületi fájdalmára azonnal kedvezően hat.