BIo2You organikus arctisztító

BIo2You organikus arctisztító

Nincs raktáron

Hatékonyan tisztít a szennyeződésektől, kitűnően eltávolítja a sminket és az elhalt hámsejteket. Kellemes puhító hatású, gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. .

Kosárba
EAN kód:4751013960145
Márka:Bio2You
Kiszerelés:100 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BIo2You organikus arctisztító Részletes leírás

Hatékonyan tisztít a szennyeződésektől, kitűnően eltávolítja a sminket és az elhalt hámsejteket.
Kellemes puhító hatású, gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Zsíros és vegyes bőr típusra nagyon jó frissítő hatású.
Optimálisan hidratál. A bőr rugalmas és puha lesz.

Aktív növényi kivonatokat tartalmaz:
Mandula Olaj : vitaminokban és zsírsavakban gazdag kitűnően puhítja és kisimítja a bőrt, selymes simaságot kölcsönöz.
Organikus rozmaringos víz: kellemesen nyugtat és frissít, fokozza a vérellátást a bőr felületén.
Jojoba olaj : szerkezete feltűnően hasonlít az emberi faggyúéhoz. Gyorsan felszívódik és értékes tápanyagokat tartalmaz. Lágyítja és nedvesen tartja az öregedő, illetve a száraz bőrt. Segíti a gyulladások gyógyulását, többek közt jó a pikkelysömör ellen is. Karban tartja a pattanásokat. Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.
Shea vaj: természetes növényi eredetű zsír. Gazdag vitaminokban és tápanyagokban, így a hidratáció kiváló eszköze. Segít a száraz, durva bőrnek a regenerációjában, ezzel együtt segíti a bőr védelmét a külső hatásoktól.
A- és E-vitamin: természetes antioxidánsok, védik a bőrt a szabadgyököktől, javítják a mikorcirkulációt és lassítják az öregedés jeleit.
Értékes Homoktövis olaj: táplálja és erősíti a hámsejteket, ezáltal gyorsítja a regenerációs folyamatokat.
Antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, gyulladás gátló hatású, serkenti a bőr mikrocirkulációját.

Használat: Mindennapi használatra. Vigye fel az arcra, kicsit masszírozza be utána távolítsa el langyos vízzel vagy Organikus Tonic -kal.

BIo2You organikus arctisztító Terméktulajdonságok

Bőrtípus:zsíros, vegyes

BIo2You organikus arctisztító Összetevők

Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rosmarinus Officinalis Water, Glyceryl Stearate Se, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Simmondsia Chinensis Oil, Cetyl Ethylhexanoate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Polyglyceryl4

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.