Green Pharmacy testápoló aloe és rizstej kivonattal 500 ml

Raktáron

A természet ihlette, kellemes illatú, könnyed, nem zsíros hatású testápoló balzsam, mely tartósan hidratálja és megnyugtatja a bőrt. Elősegítheti a lipidréteg megújulását, a bőrt szebbé ápoltabbá teszi.

1 642 Ft
egységár: 3,28 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5904567053415
Márka:Green Pharmacy
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Green Pharmacy testápoló aloe és rizstej kivonattal 500 ml Részletes leírás

A természet ihlette, kellemes illatú, könnyed, nem zsíros hatású testápoló balzsam, mely tartósan hidratálja és megnyugtatja a bőrt. Elősegítheti a lipidréteg megújulását, a bőrt szebbé ápoltabbá teszi. Használata minden bőrtípus számára javasolt. Gyorsan beszívódik és kellemes illatot hagy a bőrön. Az aloe vera regenerál és elősegíti a bőr megnyugtatását és táplálását. A rizstej és E vitamin tartalom javítja a bőr kondícióját és megjelenését. A hyaluronsav és panthenol tartalom segíti a hidratálási folyamatot. Az ausztráliai makadám olaj tartalom – mely omega 7 zsírsavat is tartalmaz – elősegíti a vitalizáló és regeneráló folyamatokat. Összetevők: AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, GLYCERIN, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, CETEARYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL STEARATE, CETEARETH-20, SODIUM HYALURONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, ORYZA SATIVA EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE, PARFUM, PHENOXYETHANOL, TRIETHANOLAMINE, DISODIUM EDTA, CAPRYLYL GLYCOL, POTASSIUM SORBATE

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.