Sanct Bernhard Laktáz Enzim kapszula

Sanct Bernhard Laktáz Enzim kapszula

Nincs raktáron

A készítmény segítségével laktózérzékeny emberek is képesek laktóztartalmú táplálék fogyasztása kellemetlen mellékhatások nélkül. .

Kosárba
EAN kód:4250382201229
Márka:Sanct Bernhard
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sanct Bernhard Laktáz Enzim kapszula Részletes leírás

Sanct Bernhard Laktáz Enzim kapszula - 150 db

A laktáz enzim kapszula hatóanyaga túljutva a gyomor savas közegén, a vékonybélben képes hatásosan pótolni a vékonybél laktáz-termelését. A laktáz enzimet étkezés előtt pótolva (elfogyasztva), a tejcukor tartalmú ételek fogyaszthatók.

A tejfogyasztás különböző emésztési zavarokat okozhat, ha hiányzik ez a laktóz bontó enzim vagy, ha ennek a termelődése nem megfelelően működik (pl.: csökkentve). Ilyenkor fellépő tünetek a puffadás, görcsös hasi fájdalom, hasmenés, émelygés vagy a rossz közérzet. A laktóz lebontatlanul tovább jut a vékonybélből a vastagbélbe, ahol a vastagbél baktériumai rövid szénláncú zsírsavakká és gázokká bontják le. Tehát a laktózérzékenység a laktáz (mint enzim) teljes vagy részleges hiánya a szervezetben.

A laktáz egy hagyományos enzim, mely a legtöbb emberben a vékonybél nyálkahártyasejtjeiben megtalálható. A laktóz, vagy más néven a tejcukor megemésztéséhez elengedhetetlen. Az emésztés első fázisát végzi: a laktóz elbontását szőlőcukorra és galaktózra. A tejfogyasztás különböző emésztési zavarokat okozhat, ha hiányzik ez laktóz bontó enzim vagy, ha ennek a termelődése nem megfelelően működik (pl.: csökkentve). A laktáz enzim kapszula hatóanyaga túljutva a gyomor savas közegén, a vékonybélben képes hatásosan pótolni a vékonybél laktáz-termelését. A laktáz enzimet étkezés előtt pótolva (elfogyasztva), a tejcukor tartalmú ételek fogyaszthatók.1  Sanct Bernhard® Laktáz Enzim kapszula 6000 FCCU laktáz enzimet tartalmaz.

Felhasználási javaslat:
Napi 3x1 kapszula.
Főétkezések előtt, bő folyadékkal nyelje le.

Figyelmeztetés:
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Összetevők:
magnézium-karbonát, zselatin (kapszulahéj), laktáz, töltőanyag (maltodextrin), csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói)

Hatóanyagok (3 kapszula, NRV*%):
Laktáz enzim - 18000mg - **

NRV%= Felnőttek részére ajánlott napi beviteli referenciaérték százalékban kifejezve.
**= Nincs megállapított mennyiség.

Minőségét megőrzi:
A dobozon jelzett hónap végéig (nap,hó,év)

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek 
minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában 
tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással 
rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk 
során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást 
tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Sanct Bernhard Laktáz Enzim kapszula Kulcsszó

laktóz,enzim,tejcukor,laktáz,tejcukor érzékenység,laktóz intolerancia

Sanct Bernhard Laktáz Enzim kapszula Összetevők

Megnéziumkartonát, laktáz, zselatin, csomosódás gátló, magnéziumszteraát.

Sanct Bernhard Laktáz Enzim kapszula Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 03. 05.

  Rövid ideig hat,pár óra után jelentkeznek a tünetek.