Arkocaps Cseresznyekocsány kapszula 45 db

Raktáron

A termékben levő flavonoidok és káliumsók elősegítik a vese vizelet kiválasztását, és leküzdik a fertőzéses eredetű húgyúti gyulladást gyógyulását. Segítség az ödéma és húgyútakat elzáró vesekő, cystitis és az enyhén magas vérnyomás kezelésénél is.

3 671 Ft
egységár: 81,58 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884067504
Márka:Arkocaps
Kiszerelés:45 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Arkocaps Cseresznyekocsány kapszula 45 db Részletes leírás

Vizelethajtó és tisztító.
Felhasznált rész: a termés szára 350 mg fagyasztva őrölt teljes por.

A már évszázadok óta vizelethajtóként és tisztítóként ismert cseresznyekocsányt manapság nagy becsben tartják megbízható, mellékhatásoktól mentes vizelethajtó hatása miatt.
Mintegy átmossa az egész testet azáltal, hogy kiüríti a felgyülemlett toxinokat.
A benne levő flavonoidok és káliumsók elősegítik a vese vizelet kiválasztását, és leküzdik a fertőzéses eredetű húgyúti gyulladást gyógyulását.
Segítség az ödéma és húgyútakat elzáró vesekő, cystitis és az enyhén magas vérnyomás kezelésénél is. Ajánlható: ödéma esetén, méregtelenítésre, vizelési problémákra, magas vérnyomásra

Adagolás: reggel és délben 2-2 kapszula étkezéskor

Ellenjavallat, mellékhatás: nem ismeretes

Regisztrációs szám: 4500/2009 OÉTI

Arkocaps Cseresznyekocsány kapszula 45 db Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 12. 20.

  napi 1 szem helyettesiti a felírt vizhajtót