Biopont bio buláta 75 g

Raktáron

Fogyókúrázol? Nem tudod mit is nassolhatnál? Egészségesebben szeretnél táplálkozni és gyermekeidet is erre szeretnéd nevelni? A Biopont Buláta ideális választás az egész család számára! De mi is a buláta és miért jó? Csíráztatott búzából készült extrudált ropogtatnivaló, mely sok folyadékkal fogyasztva hamar eltelít.

257 Ft
egységár: 3,42 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998858701611
Márka:Biopont
Kiszerelés:75 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biopont bio buláta 75 g Részletes leírás

Fogyókúrázol? Nem tudod mit is nassolhatnál? Egészségesebben szeretnél táplálkozni és gyermekeidet is erre szeretnéd nevelni? A Biopont Buláta ideális választás az egész család számára!



De mi is a buláta és miért jó?



Csíráztatott búzából készült extrudált ropogtatnivaló, mely sok folyadékkal fogyasztva hamar eltelít. Amellett, hogy egészséges, nem túl magas a kalóriatartalma, így fogyókúra alatt is fogyasztható.  A csíráztatásnak köszönhetően magasabb vitamin-, ásványianyag- és nyomelemtartalma, mint a hagyományos búzának.



Önmagában is fogyasztható, de levesbetétként, főzelékekhez, tejtermékekhez és gyümölcsök mellé is kiváló!



Összetevők: étkezési búza (87%), kukoricadara


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.