Dr.Chen Szűztea Super CLA kaktusz kivonattal

Dr.Chen Szűztea Super CLA kaktusz kivonattal

Raktáron

 Kaktusz kivonattal a fogyókúra eredményességéért.

3 807 Ft
egységár: 63,45 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883802885
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Szűztea Super CLA kaktusz kivonattal Részletes leírás

Szűztea Super CLA kapszula - 60db

A belülről sugárzó magabiztosság és sikeresség egyik kulcsfontosságú eleme, hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben. Ennek fontos része a megfelelő testsúly elérése és megtartása.
A készítmény összeállításához olyan hatóanyagok kerültek felhasználásra, melyek a fogyókúra eredményességét segítik különböző módokon.

A kaktusz kivonat támogatja a cukor- és zsíranyagcserét, ezzel segítve a testsúly kontrollt. A CLA (konjugált linolsavak) természetesen előforduló zsírsavak. A kitozán hozzájárulhat a megfelelő koleszterin szint fenntartásához. A kalcium-piruvát a sejtszintű cukor- és fehérje anyagcserében játszik szerepet, mint a piroszőlősav jól hasznosuló formája. A zöld tea hatóanyagai, a polifenolok és az EGCG közismerten támogatják az optimális testsúly, ezáltal a külső és belső harmóniát.


Adagolás (felhasználás): Naponta 1-2 kapszula bő folyadékkal (legalább 3 dl) lenyelve

Összetevők: CLA (konjugált linolsav 810 mg), kitozán, kaktusz-kivonat (Opuntia ficus), fehér vesebab-kivonat, kalcium-piruvát, zöldteából származó polifenolok lágyzselatin kapszulába töltve.  

Aktív anyagok a napi adagra:
napi 1 kapszulára: CLA (konjugált linolsav 810 mg), kitozán: 120 mg, kaktusz-kivonat (80 mg, ami megfelel 2 g kaktusznak), fehér vesebab-kivonat (25 mg, ami megfelel 500 mg fehér vesebabnak), kalcium-piruvát (20 mg), szűzteából származó polifenolok (20 mg).

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 12 éven aluli gyermekeknek, valamint várandós és szoptató kismamák számára nem ajánlott! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Dr.Chen Szűztea Super CLA kaktusz kivonattal Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:50
Csomagolási mértékegység:darab/karton
Méret:80x120x70

Dr.Chen Szűztea Super CLA kaktusz kivonattal Kulcsszó

szűztea,cla,dr.chen,fogyás,fogyókúra,diéta,kaktusz-kivonat

Dr.Chen Szűztea Super CLA kaktusz kivonattal Összetevők

CLA, kitozán, kaktusz kivonat, fehér vesebab kivonat, kalcium-piruvát, szűzteából származó polifenolok, (zselatin).

Dr.Chen Szűztea Super CLA kaktusz kivonattal Tudnivalók

​Hatóanyagok a napi adagolásranapi 1 kapszulára: CLA (konjugált linolsav 810 mg), kitozán: 120 mg, kaktusz kivonat (80 mg, ami megfelel 2 g kaktusznak), fehér vesebab kivonat (25 mg, ami megfelel 500 mg fehér vesebabnak), kalcium-piruvát (2

Dr.Chen Szűztea Super CLA kaktusz kivonattal Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Szilvia2019. 02. 01.

  Akárhányszor abbahagytam a szedését, kicsiit visszahíztam. Nagyon jó hatással van az anyagcserére és a narancsbőr ellen is látványos.

Anonim Felhasználó2017. 03. 22.

  Valóban hatékonynak bizonyult. Feszesebbek az izmok, kevesebb a narancsbőr még mozgásszegény életmód mellett is.

Katalin2016. 07. 22.

  nekem bevált!

Korfu2016. 07. 06.

  Semmi hatása nincs, még az emésztést sem serkenti, mint pl. a chilis változat.

Anonim Felhasználó2016. 05. 25.

  Semmi hatása nincs

Anonim Felhasználó2016. 04. 04.

  Nekem nagyon bevált, jó ár jó termék.

Anonim Felhasználó2016. 02. 10.

  nincs tőle hasmenés és segít a fogyásban... :) Teljes mértékben elveszi az étvágyat is nem kell félni attól, hogy megszegem a diétát...

Anonim Felhasználó2016. 01. 24.

  kíméletes ogyás

Még több mutatása