BioCo C-vitamin 500mg Narancs ízű rágótabletta

BioCo C-vitamin 500mg Narancs ízű rágótabletta

Raktáron

Finom, narancs ízű, 500 mg C-vitamint tartalmazó rágótabletta, természetes aromával! .

3 881 Ft
egységár: 129,37 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998607102942
Márka:BioCo
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BioCo C-vitamin 500mg Narancs ízű rágótabletta Részletes leírás

Bioco narancs ízű C-vitamin 500 mg rágótabletta 100 db

Fogyasztását ajánljuk mindazoknak, akik a vízzel lenyelhető tabletta helyett inkább rágótablettával szeretnék biztosítani szervezetünk C-vitamin ellátottságát, vagy akik nyelési nehézséggel küzdenek (pl. idős korban lévők, gyermekek).

Fogyasztása különösen javasolt fokozott C-vitamin szükséglet idején, egyoldalú, vitaminhiányos táplálkozás fennállásakor, vagy betegséget követően, a felépülés időszaka alatt.

A készítmény jelentős mennyiségben tartalmaz C-vitamint, mely hozzájárul immunrendszerünk normál működéséhez.

A C-vitamin hozzájárul:

  • az ideg- és immunrendszer normál működéséhez,
  • a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez,
  • a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Alkalmazási javaslat: felnőtteknek naponta 1-3 rágótablettát, 3 év feletti gyermekeknek napi 1 rágótablettát időben elosztva elrágni vagy elszopogatni.

Összetevők: dextróz; nátrium-aszkorbát; L-aszkorbinsav; fényező anyag (zsírsavak); maltodextrin; természetes aroma; csomósodást gátló (szilícium-dioxid); édesítőszerek (szukralóz, nátrium-ciklamát)

Tárolás:A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, legfeljebb 25 °C-on! A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!

OGYÉI notifikációs szám: 17962/2016

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet, és az egészséges életmódot! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.