Biotech multivitamin for men tabletta 60 db

Raktáron

BIOTECH MULTIVITAMIN FOR MEN TABLETTA A férfiak, illetve a nők vitamin szükséglete eltérő. Más arányú és összetételű multi vitaminra van szükségük a tökéletes vitaminpótlás érdekében. Így sikerült megalkotni egy ideális férfisportolók számára készült terméket, amely minden sportolói igénynek maradéktalanul megfelel.

6 630 Ft
egységár: 110,49 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999076245697
Márka:Biotech
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech multivitamin for men tabletta 60 db Részletes leírás

BIOTECH MULTIVITAMIN FOR MEN TABLETTA A férfiak, illetve a nők vitamin szükséglete eltérő.
Más arányú és összetételű multi vitaminra van szükségük a tökéletes vitaminpótlás érdekében.

Így sikerült megalkotni egy ideális férfisportolók számára készült terméket, amely minden sportolói igénynek maradéktalanul megfelel.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.