Dr.konopkas men frissítő 2 az 1-ben sampon és tusfürdő gél 280 ml

Raktáron

Dr. Konopka 52-es számú bio növényi olaja és tengeri alga adja a 2 az 1-ben formula alapját, mely tökéletes a mindennapi ápoláshoz. Gyengéd, de alapos tisztítást biztosít a hajnak és a bőrnek a friss és hidratált megjelenésért.

1 826 Ft
egységár: 6,52 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4743318143033
Márka:Dr Konopkas
Kiszerelés:280 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.konopkas men frissítő 2 az 1-ben sampon és tusfürdő gél 280 ml Részletes leírás

Dr. Konopka 52-es számú bio növényi olaja és tengeri alga adja a 2 az 1-ben formula alapját, mely tökéletes a mindennapi ápoláshoz. Gyengéd, de alapos tisztítást biztosít a hajnak és a bőrnek a friss és hidratált megjelenésért.



Használat: Nedves hajra kis mennyiséget kenni, bedörzsölni, kiöblíteni, igény esetén megismételni.



Minősítések




BDIH minősítésű natúrkozmetikum.
Vegán


Összetevők:  Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Menthol, Tocopherol, Ahnfeltia Plicata Extract*, Olea Europaea Fruit Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Persea Gratissima Oil*, Amaranthus Spinosus Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Vitis Vinifera Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Coffea Arabica Seed Oil*, Camellia Oleifera Seed Oil*, Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Rosa Canina Fruit Oil*, Lavandula Angustifolia Oil*, Citrus Limon Peel Oil*, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Linalool.



* bio minősített összetevő.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.