Aromax Citromos Eukaliptusz Illóolaj 10ml

Aromax Citromos Eukaliptusz Illóolaj 10ml

Raktáron

Az örökzöld fa leveleiből és ágvégeiből desztillált világos sárga színű, erős, citromos illatú illóolajat használják az illatszeriparban, valamint a háztartásokban rovarok távoltartására. .

1 533 Ft
egységár: 153,27 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997733311518
Márka:Aromax
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Aromax Citromos Eukaliptusz Illóolaj 10ml Részletes leírás

Az Ausztráliában őshonos örökzöld fa leveleiből és ágvégeiből desztillált világos sárga színű, erős, citromos illatú illóolajat elterjedten használják az illatszeriparban, valamint a háztartásokban rovarok távoltartására.
Illatszerkomponens, levegőillatosításra ajánljuk.

Magas vérnyomás esetén testápolóként ne alkalmazzuk!
Alkalmazási területei légúti panaszok, légutak tisztítása, bőrproblémák kozmetikai kezelése, rovarcsípés kezelése, rovarriasztás
Alkalmazási formái aromalámpás párologtatás, inhaláció, aromafürdő, masszázs.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

T-B. Bea2015. 10. 16.

  Masszírozásra használom kisgyermeknél, pár csepp egy semleges krémbe esténként a hátra kenve, egy kis aromaterápiás védelem a megfázásos idöszakban.

Anonim Felhasználó2015. 02. 09.

  kellemes tartos illat