Aromax Homoktövis Illóolaj 50ml

Aromax Homoktövis Illóolaj 50ml

Raktáron

A homoktövis friss, összezúzott terméseiből szezámmag-olajjal készült olajos kivonat. .

4 447 Ft
egységár: 88,95 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997733313086
Márka:Aromax
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Aromax Homoktövis Illóolaj 50ml Részletes leírás

A homoktövis (Hippophaë rhamnoides) friss, összezúzott terméseiből szezámmag-olajjal készült olajos kivonat.

A kivonat a termés sebgyógyító és gyulladáscsökkentő hatású vegyületei mellett a szezámmagolaj fontos zsírsavösszetevőit (olajsav és linolsav) is tartalmazza, amelyek bőrszárazságot enyhítő és bőrtápláló hatásúak.
A homoktövis termések sebgyógyító hatású karotinoid-vegyületeinek köszönhetően a homoktövisolaj (olajos kivonat) általános bőrápoló és bőrvédő olajként önmagában is alkalmazható.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.