Bioconnect Kids Wellmune WGP béta glükán tartalmú étrend-kiegészítő gyerekeknek

Raktáron

Wellmune béta-glükán, meggy, cékla és csicsóka tartalmú zöldség-és gyümölcskoncentrátum (különösen közösségbe járó) gyermekeknek, hogy aktiválja és hatékonyan támogassa immunrendszerüket az őszi, téli időszakban.

7 304 Ft
egységár: 60,86 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999885421022
Márka:Bioconnect
Kiszerelés:120 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioconnect Kids Wellmune WGP béta glükán tartalmú étrend-kiegészítő gyerekeknek Részletes leírás

A Wellmune WGP béta glükán aktiválja gyermeke elsődleges védelmi vonalát, a veleszületett (ősi) immunrendszert, folyamatos szedése állandó, hatékony védőpajzsot nyújt a vírusos és bakteriális fertőzésekkel, egyéb megbetegedésekkel szemben.

Hazai gyártó által, magyar gyümölcsökből és zöldségekből készített 85%-os oldott szárazanyag tartalom és magas antioxidáns hatás elérésével támogatja gyermeke megfelelő immunműködését.

Több mint 2 kg magyar zöldségből és gyümölcsből készült, nagyon finom ízű, kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, hozzáadott cukrot, tartósítószert, színezőanyagot nem.

A meggy magas A-vitamin, B-vitamin, kálium, magnézium és vas tartalmú, gyulladásgátló és antibakteriális hatású; a cékla javítja a szellemi aktivitást, általános egészségi állapotot, erősíti az immunrendszert, az egyik leghasznosabb vasforrás; a csicsóka immunműködést támogató, bélflórát helyreállító összetevő.

Javasolt életkor:
Az élelmiszerbiztonsági hatásvizsgálatokat az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság végezte, szakvéleményében az élesztő béta-glükán biztonságosságát 1,5 éves kortól vizsgálta, és teljesen biztonságosnak találta.
Az OÉTI előírásnak megfelelően egyelőre 3 éves kortól javasolhatjuk.


Adagolás
Gyermekeknek 1 kávéskanál koncentrátum (ennek béta-glükán tartalma: 100 mg) elfogyasztása javasolt napi 1-2 alkalommal, mely 15-20 mokkáskanál gyümölcs és zöldség elfogyasztásával egyenértékű. Betegség esetén 2-3 kávéskanál javasolt.

Ez az a mennyiség, amely aktív állapotban tarja az elsődleges immunműködését. A béta-gükán a beviteltől számított 24-72 órán belül fejti ki hatását.  Ésszerű naponta adagolni, mivel a veleszületett immunrendszer kulcshatású sejtjeinek, a neutrofileknek (melyeket a béta-glükán hatékonyan aktivál)  az élettartama legfeljebb nagyjából két nap.

A béta-glükán táplálék-kiegészítést bárki használhatja napi rendszerességgel különösen járványos időszakokban.

  •     Különösen azoknak a gyereknek ajánlott, akik közösségbe járnak, így fokozottan ki vannak téve a különböző fertőzéseknek
  •     Legyengült immunrendszer esetén, hosszú betegség után
  •     Kórházi tartózkodás alatt
  •     A meghűlés vagy a torokfájás első jelére valamint a téli hónapok alatt folyamatosan javasolt


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 05. 16.

  A gyermekem szereti fogyasztani, míg a többi hasonlót nem edzi meg. Az ekcèmàja is javul, ha szedi.

Benedek Gabriella2015. 05. 01.

  Természetes összetevőket tartalmaz

  Nem jó az ize

Anonim Felhasználó2015. 03. 24.

  A kisfiam nem volt beteg az influenzás időszakban. Maximális vitamin forrás a lekvár.

Anonim Felhasználó2015. 03. 02.

  Másfél hónapja szedjük, azóta egészséges az óvódás kislányom, miközben a csoportban sok másik gyerek újra és újra megbetegszik. Emellett csak D vitamint szed. Szerintem minden "betegesebb" gyermek esetében érdemes kipróbálni.