BIo2You Organikus homoktövis tápláló arckrém

BIo2You Organikus homoktövis tápláló arckrém

Nincs raktáron

Organikus egyedülálló összetevők kombinációja Panthenollal hidratálja, puhítja, táplálja, regenerálja, kisimítja a bőrt és nagyszerű antioxidáns védelmet biztosít. .

Kosárba
EAN kód:4751013960091
Márka:Bio2You
Kiszerelés:50 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BIo2You Organikus homoktövis tápláló arckrém Részletes leírás

Organikus egyedülálló összetevők kombinációja Panthenollal hidratálja, puhítja, táplálja, regenerálja, kisimítja a bőrt és nagyszerű antioxidáns védelmet biztosít.

A Panthenol (B5 provitamin) gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, bőrnyugtató hatású, ezért a sebes, hámhiányos, gyulladt, irritált bőrre szánt készítmények elengedhetetlen alapanyaga. Kiváló nedvességmegkötő képességének köszönhetően növeli a bőr rugalmasságát.

Az argan olaj (Argania Spinosa) - magas értékű olaj, melyet az argan gyümölcséből nyernek, magas E-vitamin tartalmú. Revitalizaó , biztosítja a bőr nedvességét, a bőr korai öregedése ellen hat és javítja rugalmasságát.

A mályva kivonat bőrápoló tulajdonságáról ismert és értékes hidratáló aktív összetevőkből áll, melyek a bőrt puhává és selymessé teszik.

Az E-, és A-vitamin természetes antioxidánsok, védik a bőrt a szabad-gyököktől, javítják a mikrocirkulációt és lassítják az öregedés jeleit.

A Shea-vaj természetes növényi eredetű zsír. Gazdag vitaminokban és tápanyagokban, így a hidratáció kiváló eszköze. Segít a száraz, durva bőrnek a regenerációjában, ezzel együtt segíti a bőr védelmét a külső hatásoktól.

Az értékes homoktövis olaj táplálja és erősíti a hámsejteket, ezáltal gyorsítja a regenerációs folyamatokat. Antibakteriális tulajdonságai, gyulladás gátló, javító hatással van a szövetekre, erősíti a bőr mikrocirkulációját.

Használat:
A bőr tisztítása után naponta minden reggel és este vagy amikor szükséges bőségesen vigye fel az arcra. Gyengén masszírozza, amíg beszívódik.

BIo2You Organikus homoktövis tápláló arckrém Terméktulajdonságok

Bőrtípus:normál
Hatások arcápolás:bőrnyugtató

BIo2You Organikus homoktövis tápláló arckrém Összetevők

Aqua, Ethylhexyl Palmitate, Argania Spinosa Oil, Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Sodium Stearoyl Lactylate, Hippophae Rhamnoides Oil, Avena Sativa E

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.