Dr.Chen Magnézium B6-vitamin+Ginkgo tabletta

Dr.Chen Magnézium B6-vitamin+Ginkgo tabletta

Raktáron

 Az idegrendszer és a keringési rendszer kiegyensúlyozott működésének érdekében.

1 904 Ft
egységár: 63,45 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561420165
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Magnézium B6-vitamin+Ginkgo tabletta Részletes leírás

Magnézium B6 Ginkgo Forte tabletta 30 db
étrend-kiegészítő

A magnézium és a B6-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

A magnézium szükséges a csontok és fogak szerkezetének fenntartásához, a normál izomműködéshez. Részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, a fehérjeszintézisben, illetve a sejtosztódási folyamatokban. Kedvező biológiai hasznosulású magnézium-laktáttal.

A B6-vitamin az idegrendszerre gyakorolt hatása mellett részt vesz a vörösvérsejt képződésben, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, szerepet játszik a fehérje anyagcserében.

A macskagyökér (Valeriana officinalis) hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, a normál érzelmi egyensúly fenntartásához, a pihentető és egészséges alváshoz.

A ginkgo flavonoidok támogatják a vérkeringést, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását. Hozzájárul az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.

Adagolás: naponta 1 tabletta folyadékkal lenyelve

Összetevők: magnézium-laktát (1000 mg), Ginkgo biloba kivonat, macskagyökér (Valeriana officinalis) kivonat, térfogatnövelő: zsírsavak megnézium sói, sűrítőanyag: hidroxipropil-metilcellulóz, fényezőanyag: polietilénglikol, tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz, stabilizátor: kalcium szulfát, B6 vitamin (piridoxin-hidroklorid).

Aktív anyagok napi 1 tablettára: 1000 mg magnézium-laktát (össz. magnézium 121 mg, NRV 32,3%), B6 vitamin: 1,4 mg (NRV 100%), Ginkgo biloba kivonat: 60 mg, macskagyökér (Valeriana officinalis) kivonat: 50 mg. NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára

Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

E. Frigyes2019. 07. 02.

  A korábban külön szedett Magne B6 és Ginkgo biloba tablettákat kiváltottam a mindkettő hatóaanyagát tartalmazó készítménnyel.

Anonim Felhasználó2018. 09. 26.

  Nem vagyok stresszes, és úgy érzem, hogy használ.

Anonim Felhasználó2018. 03. 30.

  az egymáshoz csatlakozó vitaminok és ásványi anyagok nagyon jó hatással vannak a közérzetre és pótolja az elvesztett ásványi sókat is

Anonim Felhasználó2018. 03. 30.

  Kellemes pihentető alváshoz szükséges

Anonim Felhasználó2017. 11. 28.

  még nem használtam

Henriett2017. 11. 21.

  Nem vettem észre semmi hatást

Judit2017. 08. 03.

  Nyugodtabbnak és energikusabbnak érzem magam.

Anonim Felhasználó2017. 07. 31.

  Jó mert 3:1-ben nem nem kell küldön megvenni 0 3 féle tablettát

Még több mutatása