Aby Perfect Day Diéta Csokoládé ízű

Aby Perfect Day Diéta Csokoládé ízű

Raktáron

Testtömeg csökkentés célját szolgáló, a napi étrend egy részét helyettesítő élelmiszer természetes árpa- és köles csíra tartalommal. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, csak természetes módon előforduló cukrokat.

4 895 Ft
egységár: 10,88 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999082302087
Márka:Aby
Kiszerelés:450 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Aby Perfect Day Diéta Csokoládé ízű Részletes leírás

Termékleírás
Növényi csírákat és borsófehérje koncentrátumot tartalmazó mix. A csírázás során az emésztést gátló hatóanyagok lebomlanak, így egy könnyen emészthető növényi fehérje forrást kapunk. Kiegyensúlyozott fehérje összetételű, élelmi rost forrás, ezért diétázók számára kiváló. Lassú égésű összetett szénhidrátokat tartalmaz, mely egyenletes vércukorszintet biztosít, hosszantartó energiával tölt fel.

Előnyök
• Magas B2, B3, B6 Vitamin-tartalom
• Csökkenti a fáradság érzetet
• Étkezés helyettesítő
• Fenntartja az egészséges csontok állapotát


Jótékony hatás
 
Ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaz. A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez. A réz hozzájárul a haj és a bőr normál pigmentációjához. A foszfor hozzájárul a normál csontozat és fogazat fenntartásához.
A B2-, niacin, és B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez.
A csökkentett energiatartalmú étrend napi két étkezésének étkezéshelyettesítő élelmiszerrel való helyettesítése hozzájárul a testtömeg csökkentéséhez. A csökkentett energiatartalmú étrend napi egy étkezésének étkezés helyettesítő élelmiszerrel való helyettesítése hozzájárul az elért testtömeg megtartásához a testtömeg csökkentést követően.

Felhasználási javaslat


1. Öntsön 2,5 dl 1,5 % zsírtartalmú hideg tejet egy 0,5 l-es shakerbe vagy jól záródó üvegbe.

2. Ezután szórjon bele 2 adagolókanál (30 g) Perfect Day Diétás port.

3. Jól rázza össze és máris kész a csokis ízű, krémes állagú ital. Ha rövid ideig hagyja állni, még kellemesebb állagú lesz.

4. Töltse ki egy pohárba.

A fogyókúrás ital ízét változatosabbá tehetjük, ha különböző fűszerekkel (fahéj, menta…) ízesítjük.
A további étkezéseknél törekedjen a minél több zöldség, gyümölcs, hal, zsírmentes grillezett, fóliában sült húsok fogyasztására.

A napi összes kalória bevitel ne haladja meg az 1200-1500 kcal –át és minimum heti háromszor fél órát sportoljon! Ügyeljen a megfelelő folyadékbevitelre (2-3 l/nap, ásványvíz, frissen préselt gyümölcs-, zöldség-lé)!

Fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Felhívjuk a figyelmet, hogy a termék akkor felel meg a rendeltetésének, ha a csökkentett energiatartalmú étrendnek csak részét képezi, az ilyen étrend összeállításához más élelmiszerek felhasználása szükséges.

Aby Perfect Day Diéta Csokoládé ízű Kulcsszó

aby perfect pay diéta, testsúlycsökkentő szerek, fogyókúrás italpor csokis, étrendkiegészítők fogyáshoz

Aby Perfect Day Diéta Csokoládé ízű Összetevők

borsó fehérje, csíráztatott barna rizs 14%, csíráztatott köles 13%, borsó rost és keményítő, zsírpor (szójaolaj, tejfehérje), sovány kakaópor, aromák, sűrítőanyag (nátrium-karboxi-metil-cellulóz), ásványi anyag mix (trikalcium-foszfát, dinátrium-foszfá

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Timi :-)2016. 03. 09.

  UA mint a vaniliás. Egy a vėlemėnyem. :-)

  Szintėn az izzel van baj.

Anonim Felhasználó2015. 12. 16.

  Nagyon hatékony termék

Anonim Felhasználó2015. 11. 03.

  Jó az íze és csökkenti az étvágyat!

Anonim Felhasználó2015. 02. 25.

  Bio termék,finom,az ára kitűnő.Diétázóknak ajánlanám.