AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Myco Nutri Immun Complex kapszula

Márka: Myco Nutri
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 60 db
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
794504000825
Aktuális ár:
10 099 Ft
Egységár:
168,32 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Az Immun komplex gombakivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő.
A készítményben található Cordyceps sinensis (kínai hernyógomba) más gyógygombákkal együtt hozzájárul a szervezet energiaszintjének növeléséhez és az immunrendszer erősítéséhez.

Összetevők: Cordyceps sinensis micélium biomassza, Ganoderma lucidum poliszacharid kivonat, Grifola frondosa poliszacharid kivonat, Lentinula edodes poliszacharid kivonat, Inonotus obliquus poliszacharid kivonat, Camellia sinensis (zöld tea) kivonat, C-vitamin, hidroxi-proril-metil-cellulóz

Hatóanyag: 3 db kapszulára vonatkoztatva

600mg Cordyceps sinensis micélium biomassza
150mg Ganoderma lucidum poliszacharid kivonat
150mg Grifola frondosa poliszacharid kivonat
150mg Lentinula edodes poliszacharid kivonat
150mg Inonotus obliquus poliszacharid kivonat
150mg Camellia sinensis (zöld tea) kivonat (98% EGCG)
150mg C-vitamin 187,5% RDA

Adagolás: 3x1 kapszula/nap (A kapszulákat étkezés előtt vegye be!)

Figyelmeztetés: Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, valamint a következő esetekben: ha teherbeesést segítő készítményt szed, gyógyszert szed vagy orvosi kezelés alatt áll. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet (és az egészséges életmódot)! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Származási hely: Anglia
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!