AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Maitake D-frakció PRO 4X folyékony étrend-kiegészítő 30 ml

  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 30 ml
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
791014107204
Aktuális ár:
18 659 Ft
Egységár:
621,97 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Az eddigi kutatások azt mutatják, hogy a maitake gyógygomba képes csökkenteni bizonyos daganatok méretét és képes aktiválni, illetve erősíteni az immunrendszernek azt a részét, amely felelős a rákos sejtek elpusztításáért.

30ml (36g) folyadék, 137 adag (1 adag = 6 csepp), 45 napra elegendő

A napi adag (18 csepp) nettó tömege: 78,8 mg

A termék nem tartalmaz alkoholt, cukrot, sót, humuszt, kukoricát, búzát, tej származékot, szóját, színezőanyagot, állati eredetű összetevőt, tartósítószert, növényvédőszert és gyomirtót.

Felhasználási javaslat: 3-szor 6 csepp fogyasztása javasolt naponta. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Mushroom Wisdom - a tudás erejével - az amerikai Mushroom Wisdom Inc. piacvezető a gyógygomba tartalmú termékek fejlesztésében, gyártásában és kutatásában - a cég 1991-óta gyárt kiváló minőségű, prémium gyógygomba készítményeket - a termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, garantáltan mentesek gyomirtóktól, növényvédőszerektől és más, káros vegyületektől - GMP (Good Manufacturing Practice) minősítéssel rendelkeznek, tisztaságukat laboratóriumi vizsgálatok bizonyítják - a termékek nem csak szimpla gomba őrleményt tartalmaznak, hanem olyan szabadalommal védett, aktív komponenseket, melyek hatását tudományos kutatások támasztják alá (Maitake D-Fraction - immunrendszer erősítés, Maitake SX-Fraction - egészséges vércukorszint) - az amerikai orvosok előszeretettel alkalmazzák a Mushroom Wisdom gyógygomba termékeit betegeiknél - a Mushroom Wisdom Inc. klinikai és laboratóriumi vizsgálatokat is támogat készítményeivel (National Cancer Institutes, Cancer Treatment Centers of America, Georgetown University, New York Medical College, Indiana School of Medicine, Saga University (Japan), Shizuoka University (Japan), Showa University (Japan)) - a vállalat alelnöke, Dr. Cun Zhuang Ph.D a világ egyik vezető kutatója a gyógygombák területén, eddig 40 tanulmányt publikált a témában - a Mushroom Wisdom Inc. egyes termékei folyékony formában is kaphatók, melyek bio hasznosulása rendkívül magas - a termékek hatóanyagtartalma rendkívül magas, kiemelkedik a piacon található más készítmények közül - a professzionális erősségű Maitake D-Fraction Pro termékcsalád 4-szeres koncentrációban tartalmazza a Maitake D-frakciót (30% proteoglükánnal) - a Super Shiitake, Super Cordyceps, Super Reishi és Super Chaga termékek az adott gomba fajta mellett C-vitamint és Maitake D-frakciót is tartalmaznak (Maitake D-Fraction), ezáltal egyedülálló összetételt képeznek A több évtizedes kutató munka és a világ vezető kutató intézeteinek referenciái képezik azokat a garanciákat, amik ma már elvárhatók, sőt, megkövetelendők minden esetben.
Tudnivalók
​Hatóanyag a napi adagban (18 csepp):

-Maitake (bokrosgomba, grifola frondosa) PD-frakció (30% proteoglükán): 66 mg
Összetevők
Növényi glicerin (nedvesítő anyag),Víz,Maitake (bokrosgomba, grifola frondosa) PD-frakció (30% proteoglükán)
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!