Now B-1 vitamin tabletta
Now B-1 vitamin tabletta - 1.
Now B-1 vitamin tabletta - 2.

Now B-1 vitamin tabletta

Raktáron

A B1 Vitamin fontos szerepet játszik az ideg- és izomrendszer egészséges működésében. .

2 753 Ft
egységár: 27,53 Ft / db
Kosárba
EAN kód:733739004468
Márka:Now
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Now B-1 vitamin tabletta Részletes leírás

Részt vesz az energiatermelés szabályozásában
Fontos szerepet játszik az idegrendszer egészséges működésében

A B1-nitamin B-1 (tiamin) a B-vitaminok családjában tartozó vízben oldódó vitamin, mely nagyobb mennyiségben a gabonafélékben, babféléken, olajos magvakban, tojásban és húsokban fordul elő. Szervezetünk működésében számos ponton játszik kulcsszerepet, így többek között az ideg- és izomrendszer működésében, az elektrolit háztartás szabályozásában, a szénhidrát anyagcserében, és a gyomorsav termelésében így az egészséges emésztési folyamatok fenntartásában.

HASZNÁLAT (1 adag = 1 tabletta)

Napi 1 tabletta étkezés közben vagy után.

TÁROLÁS

Felbontás után száraz, hűvös helyen tárolandó.

FIGYELMEZTETÉS

A termék fogyasztása felnőttek számára ajánlott. Terhesség és szoptatás ideje alatt, vagy amennyiben bármilyen gyógyszert fogyasztasz, vagy bármilyen betegségben szenvedsz, a készítmény alkalmazása előtt konzultálj kezelőorvosoddal. Gyermekek elől elzárva tárolandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.