AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
bezár [x]
A(z) Rainforest Foods Bio Acai Berry gyümölcs kivonat étrend-kiegészítő kapszula jelenleg nem rendelhető.
Helyette ajánljuk figyelmébe az alábbi - hatóanyag-tartalomban és összetételben leginkább hasonlító - termékeinket:

Rainforest Foods Bio Acai Berry gyümölcs kivonat étrend-kiegészítő kapszula

  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 120 db
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5060213550117
Aktuális ár:
7 568 Ft
Egységár:
63,07 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Az Acai bogyó az Acai pálma (Euterpe oleracea) kis, lila bogyója, ami egy őshonos fa a Brazíliai Amazonas vidéken. Az Acai nemrég terjedt el az élsportolók között, köszönhetően annak, hogy a föld egyik legtáplálóbb étele.

Nagyon sok tápanyagot, kalciumot, vasat, fehérjét, étkezési rostokat tartalmaz.
Jelentős az Omega-6 és Omega-9 zsírsavtartalma is.
Jó forrása az antioxidánsoknak. A Rainforest Foods Acainak fantasztikus az ORAC (Oxigéngyök Abszorbciós (elnyelő) Kapacitás) értéke, 50000 egység 100 grammonként.
Összehasonlítva például a vörös szőlővel, aminek csak 740 az értéke az ORAC skálán.
A kalcium és vas mellett fehérjét és élelmi rostokat is tartalmaz.
Ezek a kíváló tulajdonságok teszik ezt a szuperélelmiszert remek táplálék-kiegészítővé mindenki számára.

Összetevők
Fagyasztva szárított nyers Acai bogyó por. HPMC növényi alapú cellulóz burkolatú kapszulában, Vegetáriánus liga által jóváhagyott, Halal és Kóser tanusított.

Felhaszánálási javaslat:
Naponta 2x2 kapszulát bő vízzel lenyelni.

A termék kisgyermekek elől gondosan elzárva tartandó!
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Forgalmazó: Caleido IT Outsource Kft, 1143 Budapest, Stefánia út 18.
Forgalmazást ellenőrzi: HU-ÖKO-02
Gyártást ellenőrzi: GB-ORG-05
Származási hely: UK

Energiatartalom 100g termékben: 369,9kcal
Összetevők: Bio Acai berry gyümölcs kivonat por (20:1),
hidroxipropil-metil-cellulóz kapszula (növényi cellulóz)
Hatóanyagtartalom a napi adagban (4 kapszula)

Hatóanyag: Mennyiség/2 kk, RDA*
Omega 9 zsírsav: 517,6 mg, -
Omega 6 zsírsam: 93,9 mg, -
Polifenol: 90 mg, -
Omega 3 zsírsav: 6,4 mg, -

RDA*: Felnőttek számára ajánlott napi beviteli mennyiség
OÉTI notifikációs szám: 10698/2012.
Tudnivalók
Rainforest Foods Acai bogyót az egyik vezető Acai feldolgozótól szerezzük be. A mi gyártónk alapítói fedezték fel az Acait és létrehoztak egy FairTrade által akkreditált ellátói láncot, ami több ezer helyi családnak kedvez, mert amíg fenntartják a mezőgazdaságot védik az Amazonas esőerdőit. A termelők a nyereség egy részét oktatásra, egészségügy ellátásra fordítják és arra, hogy az Amazonasi esőerdőt védjék. Ezért a hozzáállásért a gyártó jelentős díjat nyert el. Termelés és gyártásEredetileg vadon élő növényt, az Acai pálmát Brazíliában termesztik a gazdák esőerdei körülmények között. A bogyóját kézzel szedik a fa legfelső ágairól. Az Acai bogyónak magas a zsír tartalma ezért gyorsan, 24 órán belül fel kell dolgozni. Ezért miután leszedték rögtön megy a feldolgozó üzembe. Számos módja van az Acai bogyó húsának feldolgozására, de messze a legjobb a fagyasztva szárítás. Ez azt jelenti, hogy a bogyópépet gyorsan lefagyasztják, majd felmelegítve vákuum alatt a fagyott vizet elpárologtatják. Az eredmény egy olyan por, ami a lehető legkoncentráltabban tartalmazza a friss gyümölcs tápanyagtartalmát, egy könnyű és hordozható formában, ami miatt tökéletes globális exportra. Minden 500 milligrammos Acai Berry por kapszula 10000 milligramm mennyiségű gyümölcsöt tartalmaz. 20 kilogramm Rainforest Foods Acai berry szükséges ahhoz, hogy 1 kilogramm port tudjanak előállítani. A port az Egyesült Királyságban kapszulázza egy GMP (Good Marketing Practice) akkreditált gyógyszeripari gyártó cég. Rainforest Foods HPMC-ből gyártott kapszulákat alkalmaz termékeinél, ez egy növényi alapú cellulóz anyag, ami a Vegetáriánus liga által jóváhagyott, Halal és Kóser tanúsított. A HPMC biológiailag semleges élelmiszer. A kapszulák 100%-osan tiszták, nem tartalmaznak semmi töltőanyagot, kötőanyagot vagy tömegnövelő szert. Minden kapszula 500 milligramm port tartalmaz.BIO tanusítványRainforest Foods Acai berry port a Soil Association BIO akkreditáló szervezet minősíti, amely az egyike a BIO minősítő szervezetnek az Egyesült Királyságban. A Soil Association szerepe az, hogy biztosítsa, minden élelmiszer amely bio-ként van jelölve, ténylegesen az is legyen. Ezt úgy érik el, hogy az értékesítési lánc minden egyes elemét folyamatosan felügyelik, a feldolgozáson és az exporton át. A Soil Association Tanúsítvány - a csomagokon jelzett Soil Association logóval és az EU BIO logóval ellátva - egy biztosíték, hogy a vásárlók BIO terméket vesznek. Minden BIO-hitelesített termék egy hitelesítő kódot is kell, hogy hordozzon a csomagolásán. Az Egyesült Királyságbeli cégeknek, mint például a Rainforest Foodsnak a GB-ORG-XX formátum szerepel, ahol az XX a hitelesítő szervet jelöli. Ha mindez nem szerepel, akkor a termék nem BIO. A Soil Association kódja mi termékünkön a GB-ORG-05. A magyarországi forgalmazót, a Caleido IT-Outsource Kft.-ét, a HUNGÁRIA ÖKO GARANCIA tanúsítja, HU-ÖKO-02.
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!