Lavera bio basis golyós dezodor natural sensitive 50 ml

Raktáron

48 órán át ható dezodor a természetből - Megbízható védelem az érzékeny hónaljbőr számára az alkoholmentes formulának köszönhetően, amely borotválkozás után is különösen gyengéd a bőrhöz. A lavera ígérete: • Természetes kozmetikumok: tanúsított és bőrgyógyászatilag tesztelt • Receptúra: biológiailag lebomló, alumíniumsók, mesterséges illatanyagok és tartósítószerek nélkül* • Csomagolás: 96%-ban újrahasznosított anyagból készül A ''La vera'', igaz, elkötelezett a környezetvédelem és az állatjólét mellett *az EU kozmetikai termékekről szóló szabályzata szerint.

3 112 Ft
egységár: 62,23 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4021457638758
Márka:Lavera
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lavera bio basis golyós dezodor natural sensitive 50 ml Részletes leírás

48 órán át ható dezodor a természetből - Megbízható védelem az érzékeny hónaljbőr számára az alkoholmentes formulának köszönhetően, amely borotválkozás után is különösen gyengéd a bőrhöz.
A lavera ígérete:
• Természetes kozmetikumok: tanúsított és bőrgyógyászatilag tesztelt
• Receptúra: biológiailag lebomló, alumíniumsók, mesterséges illatanyagok és tartósítószerek nélkül*
• Csomagolás: 96%-ban újrahasznosított anyagból készül
A ""La vera"", igaz, elkötelezett a környezetvédelem és az állatjólét mellett
*az EU kozmetikai termékekről szóló szabályzata szerint.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.