Nonique Hidratáló Arctisztító Gél

Nonique Hidratáló Arctisztító Gél

Nincs raktáron

Szilikontól, szintetikus illatanyagoktól és színezékektől mentes. .

Kosárba
EAN kód:4260199893234
Márka:Nonique
Kiszerelés:100 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nonique Hidratáló Arctisztító Gél Részletes leírás

Mediterrán Hidratáló Arctisztító Gél: friss Bio Noni Gyümölcs + Bio Aloe Vera + Bio Olívaolaj + Bio Avokádóolaj + Bio Noni Levél.

A Panamában, saját biogazdálkodásban termesztett NONI (morinda citrifolia) az alapja annak a bio natúrkozmetikai termékcsaládnak melynek a neve is sokatmondó: Nonique. 100%-os BIO termékcsalád, mely rendelkezik a német BDIH, azaz "ellenőrzött natúrkozmetikum" jelzéssel.

Az ellenőrzött natúrkozmetikum kifejezést használó gyártóknak szigorú előírásokat kell teljesíteniük termékeik előállítása, a gyártás átláthatósága és ellenőrizhetősége, a vevők tájékoztatása terén. A Nonique ígérete: A Nonique a Karib Noni növényből és gyümölcséből nyeri hatékonyságának természetes erejét, termékeinket Aloe Vera-val és más egyéb természetes összetevőkkel kombinálva készítjük. A Nonique felelősséget vállal a fenntarthatóság és a környezettudatosság jegyében, az általunk felhasznált természetes növényi összetevők mind biogazdálkodásból származnak, bolygónk természeti erőforrásainak óvása érdekében. A Nonique természetes alapú, ásványi olajoktól, kőolaj származékoktól mentes. Nem tartalmaz paraffint, parabent, PEG származékokat. Szilikontól, szintetikus illatanyagoktól és színezékektől mentes. A Nonique termékek állatkísérleteken nem teszteltek, továbbá az éghajlat és a természeti kincsek védelmében nem használnak fel pálmaolajat. Szinte minden összetevő vegán tiszta, mely garantáltan nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

Nonique Hidratáló Arctisztító Gél Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.