Naturmind Himalaya só finom, rózsaszin 500g

Naturmind Himalaya só finom, rózsaszin 500g

Raktáron

Tiszta, természetes finom szemű Himalaya só. A Himalája Só a legtermészetesebb és legősibb tengeri só, mely mentes minden ipari beavatkozástól, kezeléstől és adalékanyagtól. Ásványi anyag és nyomelem tartalma, egyedi kristályszerkezete, rózsaszínes kristályos színe és 100%-os tisztasága teszi különlegessé.

459 Ft
egységár: 459,44 Ft / kg
Kosárba
EAN kód:5999559311895
Márka:Naturmind
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturmind Himalaya só finom, rózsaszin 500g Részletes leírás

Ételeid ízesítésére használva, étkezési sóként fogyasztva minden pozitívumát élvezheted. Jótékonyan hat tested biokémiai és biofizikai folyamataira. Pozitívan hat keringési- és idegrendszered, valamint sejtjeid működésére. Szabályozza a vérnyomást, és jótékony hatást gyakorol a szívműködésre (természetesen csak megfelelő mennyiségben fogyasztva). Támogatja és segíti az anyagcsere-folyamatokat, méregtelenít. Lúgosítja a szervezeted, helyreállítja annak sav-bázis egyensúlyát. Erősíti a csontjaidat, izmaidat, ízületeidet. Kívül-belül hidratál és támogatja immunrendszeredet. Energetizál és egyensúlyba hoz. Jelentősége éppen ezért a gasztronómiában különösen meghatározó, nem ok nélkül szavazott bizalmat ennek a különleges sónak számos neves séf és szakács.

A Himalája Só tökéletes tisztaságú, kézzel bányászott természetes só, melyet a Karakorum hatalmas és különleges hegyeinek mélye rejt. A több millió éve képződött tengeri sót a természet eredeti tisztaságában és formájában őrizte meg, mely a kíméletes bányászatnak és feldolgozásnak köszönhetően ma is szennyeződés és adalékanyag mentesen juthat el otthonába – megőrizve azt az érintetlenséget, ásványi anyagokban való gazdagságot, egyedi formát és színvilágot, melyet az egykor a Himaláját borító ősi tenger hagyott hátra számunkra. A Himalája Só nemcsak só, jóval több annál…

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

krisnor2020. 01. 20.

  finom :)

Anonim Felhasználó2019. 09. 28.

  Olcsó és finom.

Anna2019. 09. 06.

  A kedvenc sóm, mindig ezt használom.

  Olykor nem oldódik fel és marad egy- két keményebb kristály a süteményben.

Anonim Felhasználó2018. 12. 03.

  Egészséges ,mert adalékmentes.

Anonim Felhasználó2018. 10. 03.

  Gazdaságos és kiváló

Iboly2018. 09. 21.

  Finom, egészséges, kevés kell belőle. Évek óta használom.

Anonim Felhasználó2018. 07. 24.

  Már régóta ezt a fajta sót használjunk a családban. Sokkal jobb vele főzni, kevesebb is elég.

Anonim Felhasználó2018. 07. 21.

  Ez egy igazi só,természetes,egészséges.

Még több mutatása