Apotheker Thermo Body Gel

Apotheker Thermo Body Gel

Nincs raktáron

A testkontúr gél - karcsúsító gél - speciális összetételének köszönhetően fokozza a helyi keringést, kúraszerű használata enyhíti a narancsbőr jellegű elváltozásokat. Visszeres részeken ne használja a készítményt! Két-három naponta alkalmazza kúras.

Kosárba
EAN kód:5997590700081
Márka:Apotheker
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Apotheker Thermo Body Gel Részletes leírás

A testkontúr gél - karcsúsító gél - speciális összetételének köszönhetően fokozza a helyi keringést, kúraszerű használata enyhíti a narancsbőr jellegű elváltozásokat.

Visszeres részeken ne használja a készítményt! Két-három naponta alkalmazza kúraszerűen.

Összetétel: PVM/MA Decadiene Crosspolymer, Hypericum Extr., Rosemary Extr., Thyme Extr., Sage-Extr., Crategus Extr., Glycerin, Propylene Glycol, Methylparaben, Menthol, Nicotinic Acide Ester, Triethanolamin, Water.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Dornyai Monika2018. 07. 11.

  Nagyon jó alak formáló és testsúly csökkentő szerintem az egyik legjobb

Anonim Felhasználó2015. 07. 09.

  hatékony a hasi zsírbontó kezelésnél.