AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Sópipa Sófáni gyerekeknek

Márka: Sópipa
KIFUTÓ TERMÉK!
3-6 munkanap múlva Önnél
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 8 vásárló nézi.
5999881111026
Aktuális ár:
6 170 Ft
Egységár:
6 170,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Gyerekek részére kifejlesztett, elefánt alakú sópipa ásványi sókristályokkal.

A XX. sz. végén robbanásszerűen megnövekedett az allergiás, asztmás és egyéb légutakkal kapcsolatos megbetegedések száma. Ez egyenes következménye annak, hogy a légzőrendszerünket nap mint nap irritáló szennyeződések tömege éri.

Mivel a levegőszennyeződés káros hatásai egyszerűen kivédhetetlenek, egyértelműnek látszik, hogy légútjainkat éppúgy tisztítani, karbantartani kellene, mint bőrünket, hajunkat stb. A barlangterápiák a maguk nemében azért olyan sikeresek, mert az ott lebegő parányi sókristály oldatokat belélegezve szinte kitisztítjuk, és ami nagyon fontos, nyugtatjuk, regeneráljuk az egész légzőrendszert. Ezek a terápiák viszont költségesek, időigényesek és helyhezkötöttek.

A "sópipa" olyan szabadalmaztatott készülék, amellyel bárhol szabadidejében hozzájuthat a sókristály terápia minden előnyéhez. A kerámia szűrők közé olyan sókristályokat válogattunk, amelyek Európa leghíresebb gyógybarlangjaiból származnak, ahol orvosi statisztikák szerint is, akár 90%-os hatákonysággal javítanak a légúti betegségekben szenvedők állapotán. A készülék halit ásványi sókristályokat tartalmaz, amelyek a közép-miocén korban keletkeztek. A sópipa kerámia szűrőin átlélegezve, a nedves levegővel mikron szinten jutnak le a légúti rendszer minden pontjára a sókristályokban 20-22 millió év óta őrzött jótékony hatású anyagok.

Naponta pár perc használattal kedvezően befolyásolhatjuk:

- a pollenallergiát és egyéb légúti allergiákat,
- asztmát, bronchitist,
- hörghurutot, náthát,
- légúti fertőző betegségeket.

A készülék továbbá kiválóan alkalmas, hogy a sókristály terápiát illóolaj terápiával kiegészíthessük. A sópipa alsó kerámia szűrőjére minimális (egy csepp törtrésze) mennyiségű illóolajat csepegtetve tovább fokozhatjuk a sókristályok kedvező élettani hatását, mert a megfelelően kiválasztott illóolajok szintén regeneráló, tisztító, nyugtató hatással rendelkeznek (pl. mirha, eukaliptusz, borsmenta stb.). Illóolajok használata esetén a készülék alsó szűrője elszíneződhet, ami a sópipa működését nem befolyásolja.

A készülék hatóanyaga: kb. 5-6 dkg, a középmiocén korból származó halit sókristályok, válogatott formában.
Összetétel: NaCl 98,7%, CaSO4 0,1%, MgCl2 0,13%, Fe2O3 0,00056%, nyomokban tartalmaz még: K, J, Br

A készülék 5 évre elegendő hatóanyagot tartalmaz.
Vélemények (3)
2015-06-16 08:32:55
Pozitívum: Remekül tisztítja a légutakat. Kisfiamnak nagyon tetszett az elefánt forma,nem volt nehéz rávenni a használatára. ;)

2015-02-18 09:20:42
Pozitívum: KISFIAM MÀR KÉT NAP UTÀN JOBBAN ÉREZTE MAGÀT TŐLE.EZ NEKEM MINDENNÉL TÖBBET ÉR!

2015-01-26 00:16:58
Negatívum: nekem nem sikerul ravennem a fiaimat(4,2 evesek) h hasznaljak igazan:( igy teljesen felesleges penzkiadas volt:(