Dr. Kelen Regeneráló Sportkrém

Dr. Kelen Regeneráló Sportkrém

Raktáron

A Dr. Kelen Sportkrém sportolás előtti használata fokozza az izomzat terhelhetőségét, késlelteti kifáradását. Csökkenti a túlterhelés veszélyét és a sportsérülések kockázatát. Sportolás után hatásosan alkalmazható a rándulás, húzódás, izomláz, görcs oko.

1 931 Ft
egységár: 19,31 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997742300848
Márka:Dr.Kelen
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr. Kelen Regeneráló Sportkrém Részletes leírás

A Hypoallergén készítmény amatőr és profi sportolóknak, mozgást kedvelőknek, fizikai munkát végzőknek fokozott izomterhelés, sérülés esetén javasolt. Sportolás, fizikai megterhelés előtti használata fokozza az izomzat terhelhetőségét, csökkenti a túlterhelés veszélyét és a sportsérülések kockázatát. Fizikai igénybevétel  után hatásosan alkalmazható az izmok, ízületi szalagok regenerálására, izomláz megszüntetésére.  Komoly segítséget jelent  ütés, zúzódás, duzzanatok, rándulás, húzódás és görcs okozta izomfájdalmak enyhítésére. Tartósítószert, illat-, és színezőanyagot nem tartalmaz.

Aktív anyagai: almaecettel kivont levendula -, rozmaring-,  zsálya- és kakukkfű-kivonat,  eukaliptuszolaj, édesgyökér-kivonat, allantoin,  mentol

Dr. Kelen Regeneráló Sportkrém Terméktulajdonságok

Kulcsszó:dr.kelen, sportkrém, regeneráló

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 07. 11.

  IT szalag regeneráció miatt vettem, kenem a térdem, bár még nem mentem futni kb 2 hete, úgy hogy nem tudom mennyire lehet hatásos, de amúgy hűsítő kellemes illata van.

Anonim Felhasználó2018. 04. 26.

  Kisebb sérülések húzódások,gyorsabban gyógyulnak. 3-4 nap használat után éreztető a hatás.

Franciska2018. 02. 20.

  elfogadható az illata, nem erős, átütő, mint más sportkrémek.

Anonim Felhasználó2018. 02. 13.

  Nagyon jó termék gyorsan beszívódik

Anonim Felhasználó2017. 11. 15.

  elősegíti a regenerációt.

Anonim Felhasználó2017. 11. 08.

  Na ez, maga a csoda! Már másnap tünetmentes a sérült rész! Imádom!

  Nincs!

G.Kati2015. 03. 19.

  leírásnak megfelelő hatást értük el vele

Anonim Felhasználó2015. 03. 11.

  Segíti a kisebb sérülések utani gyógyulást.