AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

iWhite fogfehérítő szett

Márka: iWhite
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 8 vásárló nézi.
5425012530164
Aktuális ár:
7 035 Ft
Egységár:
7 035,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Szett: 1 db iWhite készülék és 10 db eldobható szivacscsík. Az iWhite aktivált fogfehérítő szett a legújabb szabadalmaztatott EL technológiát alkalmazza beépítve az iWhite sínbe. Használat közben elektrolumineszcencia fény közvetítődik az iWhite fogfehérítő szivacscsíkba. Ez katalizálja a fehérítési folyamatot és önnek rendkívüli fehérítési eredményeket nyújt. Az iWhite villogófényes fogfehérítő készlet a leggyorsabban ható fogfehérítő rendszer, mely napjainkban kiskereskedelmi forgalomban kapható.

Az iWhite sín és a fehérítő szivacscsíkok optimális és kényelmes fehérítést biztosítanak. A rugalmas fehérítő szivacscsíkok illeszkednek a fogak alakjához, még a szabálytalan fogsorra is alkalmas.

Kétszer gyorsabb, kétszer hatékonyabb. A high-tech rendszernek köszönhetően, a fehérítési folyamat jobb, gyorsabb és mélyebb. Csak 20 percet vesz igénybe ívenként (alsó, felső fogsor) egymást követő 5 napon keresztül.

- A használatra kész fehérítő szivacscsíkok zárt és kényelmes fehérítést biztosítanak.
- Nem melegszik fel a sín, nem keveredik össze a gél, és nem fröccsen ki.

10 db egyszer használatos fehérítő szivacscsíkot tartalmaz, amely mindegyike légmentes fólia csomagolásban van, így maximális higiéniát biztosít.

Az iWhite készlettel történő fehérítő kezelés teljesen biztonságos mind a fogak, mind pedig az íny számára. Klinikai tesztek igazolják, hogy a fogfehérítő készlet alkalmazása nem, vagy csak kis mértékben okoz érzékenységet.

- Fogelszíneződésre, mely a dohányzás, illetve étkezési és ivási szokások következtében alakult ki. (kávé, tea, vörösbor)
- A fogzománc elszíneződésre, melyet a meglévő fogkárosodás okoz, mint pl. a mechanikai fogelszíneződés.
- Elszíneződésre, melyet az elöregedett fogzománc okoz.
- Foltokra, melyeket gyógyszerek fogyasztása okoz, mint pl. a Tetracycline, melyet nagyon nehéz eltávolítani a fogzománcról.

A fehérítés eredménye függ a fogak eredeti színétől, illetve egyénenként változik. Az, hogy mennyi ideig őrzi meg eredményességét, függ az egyéni szájhigiéniától is. Egyéni szájhigiéniától és táplálkozási szokásoktól függően egy vagy fél évig hatásos.

Az iWhite sín és szivacscsíkok mindenki számára elérhető, aki csillogóbb, fehérebb fogakat szeretne. Az iWhite nagyon hatékony a kávé, tea, csokoládé, és bor okozta elszíneződések kezelésére. Ha gyógyszer okozta az elszíneződést, mint például a tetracycline, akkor a fog kevésbé reagál a fehérítő kezelésekre. A koronák, pótlások, fogtömések nem fehéríthetők, de a kezelés nem károsítja őket.

Az iWhite elektrolumineszcencia fényt alkalmaz, amely meggyorsítja a szivacscsíkok fehérítési folyamatát a fogakon. Csupán 2 x 20 perc/nap, 5 napon keresztül és az iWhite gyönyörű mosolyt varázsol önnek. Az eredeti iWhite szivacsok mélyebben, és jobban fehérítik fogait.