Biobalance szupertonik pórusösszehúzó 250 ml

Biobalance szupertonik pórusösszehúzó 250 ml

Raktáron

Könnyed tonik kombinált és zsíros bőrre. Dermatológiailag tesztelt. Nem hagy ragacsos érzést maga után. Hatékony az aknék és mitesszerek ellen, kiegyenlíti a bőrtónust, pórusösszehúzó. 88%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.

3 302 Ft
egységár: 13,21 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8697711602337
Márka:Biobalance
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biobalance szupertonik pórusösszehúzó 250 ml Részletes leírás

Könnyed tonik kombinált és zsíros bőrre. Dermatológiailag tesztelt.



Nem hagy ragacsos érzést maga után. Hatékony az aknék és mitesszerek ellen, kiegyenlíti a bőrtónust, pórusösszehúzó. 88%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.




Láthatóan eltávolítja a sminkmaradványokat.
Tiszta, friss és puha bőrt eredményez.


 




Illatanyagmentes
Tartósítószer-mentes
Színezékmentes
Szulfát-, SLS-, SLES-mentes
Szilikonmentes
Parabénmentes
Gluténmentes
Alkoholmentes
Vegán


Használata:



Kizárólag este használd arctisztítást követően! Adagolj a tonikból egy keveset a vattakorongra, töröld át az arcod, amíg a bőröd tiszta nem lesz! Sérült bőrfelületen ne használd! A termék AHA-, BHA- és PHA-savakat tartalmaz, amelyek növelhetik a bőr fényérzékenységét, így nappal fényvédő arckrém használata javasolt!



Fő összetevők:




Tejsav
Glikolsav
Mandulasav
Szalicilsav
Teafaolaj
Glükonolakton
Hialuronsav
Fekete áfonya
Cukornád
Narancs
Citrom
Cukorjuhar


Összetevők:



Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Lactic Acid, Pentylene Glycol, Propanediol, Glycolic Acid, Salicylic Acid, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Gluconolactone, Mandelic Acid, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Saccharum Officinarum Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Acer Saccharum Extract, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Hydroxyacetophenone



Figyelmeztetések:



Szembe és szemkörnyékre ne kerüljön! Szembe kerülés esetén bő vízzel öblítsd ki! Kizárólag külső használatra! Gyermekektől távol tartandó! Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől távol tartandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.