Greenmark bio amaránt puffasztott 150 g

Greenmark bio amaránt puffasztott 150 g

Raktáron

A puffasztott amaránt tökéletesen illeszkedik a lisztérzékenyek mindennapi étrendjébe, ugyanakkor sokoldalúan felhasználható puffasztott gabona. .

1 145 Ft
egységár: 7,63 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999562481295
Márka:Greenmark
Kiszerelés:150 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark bio amaránt puffasztott 150 g Részletes leírás

Nemcsak a gabonák, de valamennyi fontos növényi táplálékunkat figyelembe véve az amaránt vastartalma kiemelkedő mind mennyiségét, mind biológiai hasznosulását tekintve. Kiemelendő kalcium tartalma is, amely nemcsak meghaladja a tejét, hanem biológiai hasznosulását tekintve a legjobb kalcium forrást jelentő élelmiszer. Magnézium tartalma nagyságrendekkel nagyobb a gabonafélékénél, amely jótékony hatással van az elme frissességének megőrzésére.

Felhasználása: reggelire tejbe, joghurtba, kefírbe, gyümölcslébe keverve; Müzlik, gabonapelyhek feljavítására; Halak, húsok panírozásához; Édességekhez és salátákhoz; lisztek dúsítására, illetve kenyérsütéshez.

Tápanyagtartalom (100g-ban)
Kalória (kJ / kcal) 1678 kJ/ 398 kcal
Fehérje (g / 100g) 14,6 g
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) 62 g/ 1,5 g
Zsír/Telített zsír (g / 100g) 8,8 g/ 2,5 g
Rost (g / 100g) 6,3 g
Nátrium (mg / 100g) 50 mg



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.