Szafi Free bolognai lencsével gluténmentes, vegán 325 g

Raktáron

Ha kedvenced az olaszos ízvilág, ezt a húsmentes paradicsomos lencsés bolognait neked találták ki. Garantáltan gluténmentes, vegán, zsírszegény diéta ideje alatt is fogyasztható, valamint tartósítószermentes.

2 315 Ft
egységár: 7,12 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999564157532
Márka:Szafi Free
Kiszerelés:325 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Free bolognai lencsével gluténmentes, vegán 325 g Részletes leírás

Ha kedvenced az olaszos ízvilág, ezt a húsmentes paradicsomos lencsés bolognait neked találták ki. Garantáltan gluténmentes, vegán, zsírszegény diéta ideje alatt is fogyasztható, valamint tartósítószermentes. 



Vegán lencsés bolognai készétel, hőkezeléssel tartósítva




Vegán
Gluténmentes
Zsírszegény
Tartósítószert nem tartalmaz


Elkészítési javaslat:



Az üveg tartalmát öntsük serpenyőbe és melegítsük fel tűzhelyen, vagy tányérra szedve helyezzük mikrohullámú sütőbe. A termék 2 perc melegítés után azonnal fogyasztható. Ha a kupak közepe benyomható felbontás előtt, a terméket ne fogyassza el! Az üveg alján vagy tetején megjelenő felületi elszíneződés a hőkezelés eredménye, a termék minőségét nem befolyásolja.



A termék földimogyorót, dióféléket, mustárt, szóját és szezámmagot feldolgozó, bérgyártónk üzemében készül.



Bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolandó!



Felbontás után hűtve (0 – 5 °C között) tárolandó, és 1 napon belül elfogyasztandó. 



Összetevők: zöldségek változó arányban (41 %) (lencse /21%/, sárgarépa, zeller, petrezselyemgyökér, vöröshagyma), hámozott paradicsom (hámozott paradicsom, paradicsomlé) (19 %), ivóvíz, sűrített paradicsom (7 %), 100 %-os almalé sűrítményből, barna rizsliszt, kókuszolaj, fűszerek, étkezési só.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.