Lamore homoktövis-ananász kollagén italpor 250 g

Lamore homoktövis-ananász kollagén italpor 250 g

Nincs raktáron

Homoktövis-Ananász hidrolizált Kollagénnel azonnal oldódó italpor. Az instant italpor a homoktövislé, ananász vitamin, ásványi anyag és nyomelem tartalmát, biológiailag aktív hatóanyagait természetes formában többszörösére koncentrálva tartalmazza biztosítva azok hatékony felszívódását, hozzáadott II.

Kosárba
EAN kód:5999887768637
Márka:Lamore
Kiszerelés:250 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lamore homoktövis-ananász kollagén italpor 250 g Részletes leírás

250 gr-os kiszerelés, akár 12 napig is elegendő a javasolt adagolás esetén.

Az instant italporokhoz felhasznált gyümölcsök, zöldségek innovatív besűrítésével kivonjuk a bennük található vizet, ezáltal beltartalmát 8-10 szeresére koncentrálva, hatóanyag tartalmukat megőrizve egy igen értékes por alakú kivonatot kapunk. 1 kg természetes formájú gyümölcs/zöldség mennyisége és hatóanyaga egyenértékű 100-125 gramm növényi porkivonattal.

Kíméletes és korszerű vízelvonásos technológiával bepárolt termék, mely vákuumszárítással előállított azonnal oldódó kristályos por formátumban készül. Az eredeti íz, zamat és aktív színanyagok megtartása mellett, praktikus és könnyen kezelhető megoldást kínál az immunvédelemre, vitalizálásra. Víz hozzáadásával azonnal, bárhol, bármikor elkészíthető, fogyasztható.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.