Terralura golyós natúr deo citrom 50 ml

Nincs raktáron

A citromos Golyós Natur Terralura Deot bőrbarát összetevőkből hozták létre úgy, hogy lehetővé tegye a lehető legtermészetesebb izzadást, de kiküszöbölje annak kellemetlen szagát. Így a test természetesen méregtelenít, de a baktériumok bőrfelületre gyakorolt ? ? hatása semlegesül.

Kosárba
EAN kód:5949133000202
Márka:Terralura
Kiszerelés:50 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Terralura golyós natúr deo citrom 50 ml Részletes leírás

A citromos Golyós Natur Terralura Deot bőrbarát összetevőkből hozták létre úgy, hogy lehetővé tegye a lehető legtermészetesebb izzadást, de kiküszöbölje annak kellemetlen szagát. Így a test természetesen méregtelenít, de a baktériumok bőrfelületre gyakorolt ??hatása semlegesül.

Miért szeretjük:
Segít fenntartani a friss, diszkrét, de tartós illatot
Védi a test tisztulásának ""a természetesség folyamatát"", lehetővé téve a bőr természetes izzadását
Nem tartalmaz alumíniumot, parabéneket, mesterséges parfümöket és egyéb nem kívánt vegyszereket
Az egészségre előnyös természetes összetevők támogatásával működik
Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása van

Összetevők:
víz, kálium timsó, aloe barbadensis levéllé, citrus limon héj olaj, cymbopogon citratus olaj, xantán gumi, citromsav, allantoin, cink-laktát, réz-glükonát, ezüst-citrát, ezüstkolloid, aranykolloid

Az első említésre méltó összetevők a citrom és a citromfű illóolajok, elismertek mind tonizáló, friss, energizáló illatuk, mind antibakteriális, fertőtlenítő tulajdonságaik miatt. Pontosan azok a tulajdonságok, amelyekre egy hatékony dezodor elkészítéséhez van szükség!

Az ezüst és aranykolloid értékes antimikrobiális szerek, regeneráló és antioxidáns szerepük is van. Az összetevők listájához csatlakozik az alkáli por (kálium-timsó) mint antibakteriális, összehúzó és vérzéscsillapító tulajdonságú ásványi anyag. Az aloe kivonat hidratáló és nyugtató hatással van a bőrre.
Ezekhez társulnak még az allantoin, gyógyító és irritáció ellenes hatású növényi vegyület, a xantán gumi természetes gélképző anyag. A cink-laktát, a réz-glükonát és az ezüst-citrát ásványi anyagok, amelyek viszont a verejtékezés kellemetlen szagáért felelős baktériumokra hatnak.

Kész! Ilyen összetevőkkel a bőre valóban védett! És a jó illat is garantált!

Használati útmutató:
Mindennapos alkalmazásra, a hónalj területén, száraz és tiszta bőrön

Ajánlások:
Néhány ember allergiás reakciókat tapasztalhat a termék bizonyos összetevőivel szemben. A biztonság érdekében javasoljuk, hogy ellenőrizze az összetevők listáját, és a rutinszerű használat előtt tesztelje a terméket egy kis bőrfelületen.

Tárolás: Hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve

Bőrgyógyászatilag tesztelt, de állatokon nem
Romániában készült

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.