Himalaya Krém olívás bőrápoló extra tápláló 150 ml

Himalaya Krém olívás bőrápoló extra tápláló 150 ml

Raktáron

Himalaya bőrtápláló, hidratáló krém rizskorpa kivonattal és mandulaolajjal.

1 352 Ft
egységár: 9,01 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:6291107220246
Márka:Himalaya
Kiszerelés:150 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya Krém olívás bőrápoló extra tápláló 150 ml Részletes leírás

Himalaya Krém olívás bőrápoló extra tápláló - 150 ml

Hosszantartóan hidratálja, mélyen táplálja a bőrt. Az olívaolaj intenzív hidratálást biztosít. A mandulaolaj segít a gyorsabb felszívódásban. A rizskorpa kivonatból nyert növényi ceramid mélytáplálást biztosít. Csábító illata és textúrája miatt nők és férfiak számára is kiváló bőrápolási alternatíva az év bármely időszakában.
Dermatológiailag tesztelt!

Fő összetevők:

  • Olívaolaj (Olea europea): E-vitaminban gazdag, táplálja és védi a bőrt. Intezív hidratálást biztosít.
  • Mandulaolaj (Prunus amygdalus): segít a gyorsabb felszívódásban.
  • Rizskorpa (Oryza sativa): a rizskorpa kivonatból nyert növényi ceramid mélytáplálást biztosít.

Használata: Egyenletesen, körkörös mozdulatokkal masszírozd be a megtisztított bőrfelületbe! A legjobb eredmény elérése érdekében használd fürdés után, amikor a bőr a legbefogadóbb a hidratálásra!

Összetevők: Aqua, Glycerin, Stearic acid, Isopropyl myristate, Cera microcristallina wax, Glycol stearate, Stearamide AMP, Cetyl stearate, Isostearyl isostearate, Cetyl alcohol, Potassium cetyl phosphate, Glyceryl stearate, Dimethicone, Fragrance, Caprylyl glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Tocopherol, Carbomer, Olea europaea fruit oil, Hydrogenated vegetable oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Disodium EDTA, Oryza sativa (rice) bran extract, Linalool, D-limonene, Citral, Methyl ionone gamma, Alpha-iso-methylionone

Figyelmeztetés: Hűvös, száraz helyen tárolandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

L. Gizella Magdolna2022. 10. 27.

  Ugyanaz, mint kisebb kiszerelésben.

  -

  -